Vendula (27): Přítel nosí k nám do bytu stále další a další zvířata. Zjistila jsem hroznou věc

Vendula (27): Přítel nosí k nám do bytu stále další a další zvířata. Zjistila jsem hroznou věc

Vendulin přítel je opravdovým milovníkem zvířat, který by jich měl nejraději plný dům. Vendula si ale myslí, že už mají domácích mazlíčků dost a žádného dalšího nechce. Má se Vendula podřizovat přání svého partnera a přijímat domů stále další zvířata?

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 08. 06. 2020 07:30

Můj přítel David (33) je veterinář a je opravdovým milovníkem zvířat, proto chodí jako dobrovolník pomáhat do útulku i do nedaleké záchranné stanice. Poznala jsem ho před čtyřmi lety, kdy měl doma dva psy a kočku. Sama jsem psa jako dítě měla, proto jsem v tom neviděla žádný problém. Na přítelovy domácí mazlíčky jsem si po svém nastěhování rychle zvykla a byla jsem ráda, že je máme.

 

Přítel nosil domů další zvířata

Během našeho soužití nosil David domů neustále další a další zvířata. Postupně přinesl dvě další kočky, čtyři andulky, králíka, leguána a želvu. Když přišel s tím, že chce třetího psa, byla jsem proti, máme zvířat už dost. On se mě ale pořád snažil přesvědčit, ale já jsem se nedala. Jednoho dne jsem přišla domů a tam bylo štěně. Ze začátku jsem byla naštvaná, ale nedokázala jsem mu říct, aby je odnesl. Místo toho jsem prohlásila, že je to poslední zvíře navíc, které přijímám.

Konec to rozhodně nebyl

Ani ne za dva měsíce mě čekalo další překvapení, David domů přinesl dvě koťata od známé z útulku. Byla jsem proti, proto jsem řekla, že si je nemůžeme nechat a obvolala jsem všechny svoje známé s tím, jestli by si kotě od nás někdo nevzal. Usmálo se na mě štěstí a kolegyně z bývalé práce řekla, že si obě koťata vezme k ním do domku na vesnici. Tuto novinu jsem příteli radostně oznámila, on mi ale řekl, že se koťat nevzdá.

Byla to hrozná scéna

Nepomohlo ujišťování o tom, že se koťata budou mít dobře. Když bývalá kolegyně Dana přijela, David prohlásil, že jí koťata nedá. Dost jsme se pohádali a byla z toho scéna, že Dana raději odjela domů bez koťat. Přítel mě postavil před hotovou věc, dům je jeho, tak musím přijmout i všechna jeho zvířata, nebo se můžu odstěhovat. Nevím, co budu dělat. Žádné další zvíře nechci, ale rovněž se s ním nechci rozejít kvůli několika koťatům.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články