Vendula (31): Můj přítel očumuje snad každou ženskou. Prý si nemůže pomoci, ale já mu to tolerovat nehodlám

Vendula (31): Můj přítel očumuje snad každou ženskou. Prý si nemůže pomoci, ale já mu to tolerovat nehodlám
Zdroj: Freepik

Vendula si všimla, že se její přítel otáčí za každou sukní. Snažila se ho na to upozornit, aby ji neztrapňoval na veřejnosti. Ukázalo se, že chlapec svůj pud nedokáže vůbec ovládat.

Michaela Hájková
Michaela Hájková 01. 06. 2023 07:00

Když jsem potkala Bolka (35), měl oči jen pro mě. Alespoň jsem si to myslela. Možná jsem jen přehlížela jeho netaktní chování. Později už to ale bylo do očí bijící. Bolek se otočí za každou pěknou ženskou a mě to neuvěřitelně vytáčí!

Udělal mi ostudu u sestry

Na jednom večírku jsem se v baru seznámila s Bolkem. Oslovil mě jako první a přiznal se, že po mně pokukuje už hodnou chvíli. Velmi mi to lichotilo a jeho komplimenty mi dělaly dobře. Do vztahu jsme vstoupili jako do rychle jedoucího vlaku a já si ani nevšimla, že Bolek obdivuje ženy celkem často.

Praštilo mě to do očí až na návštěvě mojí sestry, která ráda nosí upnuté šaty a velké výstřihy. Během večeře a konverzování Bolek nepřestával zajíždět očima na její prsa. A nebylo mu hloupé pořádně si prohlédnout sestřino pozadí, když vyndávala pečeni z trouby.

Když si Bolek odskočil na toaletu, švagr na mě zmateně pohlédl a sestra dostala tichý záchvat smíchu. Oba si toho všimli! Reagovala jsem podrážděně a sváděla Bolkovu nervozitu na nevhodný výběr šatů svojí provokativní sestřičky. Pak mi došlo, že je to u Bolka běžný jev. Jen jsem byla na začátku slepá, anebo měl oči jen pro mě.

Otáčí se za každou sukní

Další dny už mi neušla jediná žena, za kterou se Bolek otočil klidně i uprostřed konverzace. Na eskalátorech, v restauraci, v kině... Zkrátka kdekoliv. Pohár mojí trpělivosti přetekl v momentě, kdy jsem otevřela oči během polibku na rozloučenou. Jeho oči byly také dokořán a sledovaly kolemjdoucí blondýnu. Ona mu pohled opětovala a to mě dopálilo.

Vrazila jsem mu svoji kostnatou pěstičku na solar, až se chudáček zajíkl. „Co to má být? Koukáš po každý sukni a klidně i během pusy?!?“ vykřikla jsem. „O čem to mluvíš? Všímám si jen tebe!“ řekl Bolek trochu bez dechu. Začala jsem ho tedy upozorňovat vždy, když se ohlédl po nějaké ženě.

Teď ses ohlédl. A už zase... Něco vyprávím a celou dobu jsi sledoval prsa té servírky,“ opakovala jsem dokola. Bolek mi přísahal, že to dělá nevědomky. Ptala jsem se několika kamarádů, jak to mají oni. Nikdy jsem si totiž nevšimla, že by si mohli vykroutit hlavu, nebo se zastavili a s pusou dokořán sledovali procházející holku. „Všichni si hlídají teritorium. Vtip je v tom, že se to má dělat nenápadně. Tvůj šamstr se tohle pravidlo zřejmě nenaučil. Je to o sebeovládání,“ prozradil mi dobrý kamarád.

Dala jsem mu nůž na krk

Bolek se chvíli snažil ovládat, ale moc mu to nešlo. Připadalo mi hloupé stát nad ním jako nějaká zlá učitelka. Na koncertě jsem mu chladně řekla, že když bude civět na ženské, odcházím domů. A k tomu opravdu došlo asi po půl hodině.

Od té doby je to mezi námi nahnuté. S Bolkem je mi dobře hlavně doma, venku jsem ostražitá. Mezi kamarádky ho raději neberu, jsou to samé kočky. On by se uslintal a já propadla hanbou...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články