Renata (43): Můj manžel je opravdu krasavec. Jsem za to ráda, jen ty pohledy ostatních dam už mě nebaví

Renata (43): Můj manžel je opravdu krasavec. Jsem za to ráda, jen ty pohledy ostatních dam už mě nebaví
Zdroj: Freepik

Renata má doma krasavce, který schová do kapsy i George Clooneyho. Má to štěstí, že zraje jak víno. Nemůže s ním ale vyjít na ulici, aniž by se po něm každá neotočila. Ženy mu pořád nadbíhají a Renata to někdy má opravdu náročné.

Michaela Hájková
Michaela Hájková 06. 05. 2023 07:00

Můj Ivan (48) byl vždycky pěkný chlap. Věk mu přidává body navíc. Je z něj fešák, na kterého se nehrabe lecjaká hollywoodská hvězda. Přízeň žen, od učitelek až po prodavačky, se nedá přehlédnout.

Učitelka na něm mohla oči nechat

Nedávno jsem měla menší „přestřelku“ s třídní učitelkou svého syna. Nakonec jsem to vyřešila tak, že jsem za sebe poslala na schůzku Ivana. Rázem bylo všechno zařízeno. Můj muž je totiž neodolatelný krasavec. V lahůdkách dostává automaticky pár deka navíc, servírky se červenají a policajtky nasazují úsměvy.

Nedělám si legraci, když jdu s Ivanem občas mezi lidi, všechny ženy si můžou hlavy ukroutit. Vždycky mu to slušelo, ale vrásky kolem očí a šediny ve vlasech a vousech mu dodávají ten pravý šmrnc. Navíc je to sportovec, co se udržuje ve formě.

Nemám to jednoduché. Nejednou jsem zaslechla poznámku: „Taková obyčejná ženská a takový fešák!" Moje vrásky kolem očí nikoho příliš neoslňují, to uznávám. Mám z pěkného manžela radost, ale vadí mi, že mu ženy nedají pokoj.

Ženské mu pořád nadbíhají

Jakmile se v práci objeví nějaká nová ženská, vím, že to na něj bude zkoušet. Někdy si z toho dělám legraci, jindy je mi smutno. Posledně to byla mladá asistentka, která Ivana vyhodnotila jako muže s druhou mízou, co si jistě bude chtít užít po dvaceti letech nudného manželství.

Od kamarádky jsem se dozvěděla, že to zkusila přes sexy hadříky i vlastnoručně pečené buchty. Můj muž sladké nejí a sexy mladé holky mu jdou krkem od doby, co máme pubertální dceru a spoustu starostí s tím spojených.

Má mě rád takovou, jaká jsem

Nedávno jsme se chystali na tradiční firemní večírek. Jde o takový pompézní gala večer, na který se s přibývajícím věkem těším méně a méně. Přibývají totiž i kila a já si vedle toho svého fešného mužíčka opravdu nepřipadám dostatečně reprezentativně.

Což o to, Ivana znám moc dobře. Jeho úsměvy na mě nefungují jako na paní na poště, když manžel potřebuje předběhnout frontu. Cizí řeči mě ale mrzí a s tím nic nenadělám. Ani tentokrát jsem se v šatech necítila nejlépe, chtěla jsem se ztratit v davu.

Jenže pak mě zavolali na pódium a můj muž mi do mikrofonu přede všemi vyznal lásku a navrhl, abychom se znovu vzali. Všichni tleskali jako šílení. Já z té nervozity dočista zapomněla, že máme ten den výročí. Tak přeci jen to se mnou ten můj fešák umí...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články