Vlasta (43): Díky neblahým tušením, která mě od dětství provázejí, jsem zachránila život tátovi

Vlasta (43): Díky neblahým tušením, která mě od dětství provázejí, jsem zachránila život tátovi
Zdroj: Unsplash

Vlasta si je celý život vědoma toho, že má v sobě něco jako šestý smysl. Jakmile se blíží nebezpečí, udělá se jí zle. Nikdy ale přicházející katastrofě nedokázala zabránit. Až jednoho dne se to změnilo.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 27. 06. 2021 15:00

Věřím v to, že existuje nějaká vyšší moc, která nám v životě občas pomůže. Někdo tomu říká předtucha nebo šestý smysl. Já se s něčím takovým potýkám celý život.

Věděla jsem předem, že se stane něco strašného

Trvalo mi několik let, než jsem se odhodlala zajít ke kartářce. Karty mě vždy velmi lákaly. Přála jsem si jim porozumět. Přišly mi mocné a pravdivé. Už při první návštěvě jsem se dozvěděla, že nejsem jen obyčejná žena. ,,Máte v sobě něco, co vám pomáhá chránit se před nebezpečím. Jen to musíte začít trochu rozvíjet,“ řekla jednou.

Moc dobře jsem věděla, o čem mluví. Dost často se mi stávalo, že jsem předvídala neštěstí. Začalo to už v mládí. Měla jsem jet za kamarádkou vlakem. Když jsem stála na nástupišti, zmocnil se mě tíživý pocit. Bylo mi z toho až zle. Když vlak přijel, něco ve mně promluvilo: ,,Nenastupuj do něj!

Svůj vnitřní hlas jsem poslechla a nechala vlak odjet. Další jel až za hodinu, ale ani do něj jsem nenastoupila. Zhruba padesát kilometrů před místem, kde jsem měla vystupovat, se stala železniční nehoda. Ve "mém" vlaku bylo hodně zraněných a odkláněla se doprava. Nakonec jsem jela ke kamarádce autobusem. Byla jsem si dobře vědoma toho, že kdybych nastoupila, mohla jsem přijít o život.

Učím se s šestým smyslem pracovat

Další takové varování jsem dostala na svatbě mé kamarádky. Všichni se dobře bavili. Kolem jedné ráno se mi zničehonic začaly klepat ruce, jako bych v nich měla tik. Podlamovala se mi kolena. Znovu mi bylo na zvracení. Manžel Honza nechápal, co se děje. Doprovodil mě na hotel, kde se během hodiny můj stav zlepšil.

Hned ráno mi volala přítelkyně naše syna. Měl ošklivou nehodu na motorce, kterou ale díky bohu přežil. Jen si nějaký čas poležel v nemocnici. Mně docházelo, že to, co se mi děje, není jen tak. Můj šestý smyl byl pořád v pozoru.

Jenže co s tím? Jak se s takovou věcí dá pracovat? Nevidím nic konkrétního, jen se mě zmocní svíravý pocit. Je mi špatně, nemohu chodit. Poté vše odezní a já se za pár hodin dovím, jaké neštěstí se stalo. Znovu jsem navštívila kartářku, aby mohla nahlédnout do mého nitra. Dozvěděla jsem se, že jsem byla v minulém životě vědma. ,,Ve vás to prostě je. Možná si zkuste karty sama doma vykládat, mohly by vám pomoci,“ doporučila mi.

Svému otci jsem zachránila život

Koupila jsem si tedy tarotové karty. Byla jsem překvapená, že jsem jim hned porozuměla. Jasně mi říkaly, že můj otec je v ohrožení života. Bohužel jsem už neviděla, čemu budeme čelit. Proto jsem ho hlídala jako oko v hlavě. Začala jsem ho všude vozit, pořád jsem mu volala. Půl roku jsem ho bedlivě sledovala. Nic se nedělo a mně spadl kámen ze srdce. ,,Třeba se karty zmýlily,“ říkala jsem si.

Jednou v noci jsem se probudila a velmi mě tlačil žaludek. Ruce jsem měla zpocené a třeštila mi hlava. Nešlo o virózu, ale o to, že se mělo něco stát. Hned jsem volala tátovi. Nebral mi telefon. Rozjela jsem se k němu domů. Našla jsem ho ležet bezvládně na zemi. Přišla jsem za pět minut dvanáct. Měl infarkt, ale nakonec se z toho dostal. Znovu mám oči na stopkách.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články