Vojtěch (24): Rodiče si myslí, že jsem na kluky, já jen hledám nevinnou dívku. Je to těžší, než jsem myslel

muž
Zdroj: Freepik.com

Vojtěch nám zaslal svůj příběh o tom, jak se rozhodl, že si na své první milování počká. Měl podmínku, aby jeho dívka byla pannou. Bohužel, trvá to déle, než si původně myslel. Nakonec se zamiloval a svěřil se své dívce o svém tajemství. Místo milování se ale stalo něco nečekaného. Jak to nakonec dopadlo?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 12. 09. 2020 16:30

Jmenuji se Vojtěch a ve svém věku jsem ještě neměl pohlavní styk. Není to o tom, že bych si nedokázal najít holku, ale chci, aby to bylo výjimečné. Mezi kamarády jsem sice za hlupáka, ale věřím, že najdu holku, která na tom bude stejně.

Stále čekám

Jsem typ velikého romantika, který má svá tajná přání. Nestydím se za to, že jsem ještě neměl sex. Na čele to napsané nemám, takže to vědí jen moji kamarádi. Rodiče si myslí, že jsem na kluky, nevěří tomu, že bych až do teď se sexem čekal. Nemám potřebu jim to nějak vysvětlovat, pokud mi nevěří.

Uznávám, že jsem si sám myslel, že v tomto věku už své poprvé budu mít za sebou, ale nevadí, stále čekám. Nějaké vztahy už jsem měl, ale jakmile došlo na intimnosti, potřeboval jsem vědět dopředu, zdali je moje polovička pannou. Pokud nebyla, vztah jsem ukončil. Zní to zvláštně, že? Kamarádi se mi smějí, protože si myslí, že abych svoje poprvé zažil s pannou, musel bych si najít patnáctiletou holku. Já věřím tomu, že najdu tu pravou a nebude to školačka.

Zamiloval jsem se a řekl pravdu

Myslím si, že ještě složitější by bylo, kdybych trval nejdřív na sňatku a pak na sexu. Ona už tato situace je trochu těžší, než jsem si myslel. Nedávno jsem se seznámil s Klaudií, která nedávno oslavila plnoletost. Poznali jsme se v kavárně. Začali jsme spolu randit a musím říct, že jsem do ní velmi zamilovaný.

Na nic jsem nespěchal, všechno má svůj čas. Mám pocit, že k ní můžu být zcela upřímný. Přemýšlím, že jí řeknu pravdu, aby ani jeden z nás neztrácel čas. Jenže u ní mám pocit, že je to jiné, že je to vážně láska. Hraji si s myšlenkou, že i kdyby se ukázalo, že nebudu její první muž v posteli, přežiji to. Ve své podstatě bojuji jen sám se sebou a nebýt svého vnitřního přesvědčení, už bych měl možná dávno děti.

Pozval jsem Klaudii na víkend na chatu, kde je tak nějak jasné, že by k sexu mohlo dojít. Na chatě se k tomu skutečně schylovalo, tak jsem jí řekl, že jsem ještě panic. Vyprskla smíchy. ,,To si snad děláš srandu,“ vysmála se mi, sbalila si svoje věci a odjela.

To jsem nečekal a docela mě to ranilo. Rozhodl jsem se, že už to nebudu dále řešit a s další novou ženou už to nepřiznám. Skoro se toho aktu začínám bát.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články