Osudy tří největších sadistek z koncentračních táborů. Tohle vám hne žlučí

Doufejme, že se tyto hrůzy už nikdy nebudou opakovat
Zdroj: Pixabay.com
Ostnatý drát obklopoval celý tábor. Nebylo únikuVězni museli zažívat peklo na zemiJe velice důležité si tyto věci připomínat.Aby se už nikdy tyto hrůzy neodehrály znovu.+ 1 fotka+ 2 fotky

Od žen jakožto zastánkyň něžného pohlaví se něco takového nikdy nečeká. Jsou stvořeny k tomu, aby vychovávaly děti, takže by jim mělo být veškeré násilí na míle vzdáleno. Opak je pravdou. Tyto bestie totiž hravě předčí i ty největší masové vrahy a trýznitele.

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 01. 06. 2019 11:00

Doba, ve které panovala druhá světová válka s honbou za vznešenou a krásnou árijskou rasou byla naprosto strašná. Především pro židy a ostatní lidi, kteří se nacistům nevešli do tabulek. O krutostech páchaných nacisty bylo napsáno již mnoho. O dozorcích v těchto lágrech smrti už méně, především o dozorkyních ne. Toto je výčet těch největších bestií.

Ilse Koch

Ilse se vyjímá na prvním místě a je také nejznámější. Pracovala v koncentračním táboře Buchenwald. Ilse milovala koně a každé ráno si prý udělala projížďku na koni po táboře. Při té příležitosti koňským bičem jen tak cvičně zbičovala pár vězňů. Jak ona říkala – jen tak na rozcvičku. Ilse byla také velice ,,kreativní“. Z kůží vězňů si šila stínítka na lampy a obaly na knihy. Ráda také sbírala uťaté a usušené hlavy vězňů a vystavovala si je doma jako trofeje. Vězně i mučila. Bavila se, když na ně mohla pustit psy, nutila vězně mezi sebou souložit, řezala těhotné ženy žiletkami. Jindy, když se nudila, nechala třeba jen tak z rozmaru postřílet čtyřiadvacet mužů. Po skončení války se stáhla a nechtěla moc vycházet do společnosti. O dva roky později byla zatčena armádou USA a odsouzena k doživotnímu vězení. V roce 1967 spáchala ve vězení sebevraždu.

Juana Bormann

Fungovala v Osvětimi, kde se naplno projevily její sadistické choutky. Milovala psy. Především velká plemena, jako například vlkodavy a dogy. Tyto psí obry ráda posílala roztrhat osvětimské vězně. Pomáhala také Mengelemu se selekcí a vybíráním adeptů na jeho zvrácené pokusy. Užívala si hlavně bití vězenkyň tyčí, klackem, gumovým obuškem, nebo jen tak rukama. Prý z výchovných důvodů, jak se později hájila, když třeba kradli zeleninu nebo žrádlo pro prasata. Jauana měla totiž na starost chlívy s prasaty. Když byla u soudu dotázána, jestli jí přišlo normální, že prasata měla na rozdíl od vězňů, kteří umírali hlady, vždy dostatek jídla, odpověděla, že ano.  Prasata prý byla užitečná, neboť dávala potravu. Za své mučení byla po válce odsouzena k trestu smrti oběšením.

Marie Mandlová

Marie byla česká dozorkyně, která se velice ráda podílela na selekci nově přivezených vězňů, při které se rozhodovalo, kdo půjde do plynu okamžitě a kdo bude umučen prací. Podle jejích slov Marii nejvíce bavila selekce malých dětí. V květnu 1939 přešla do nového ženského tábora Ravensbrück u Berlína. Byla velkou a hrdou nacistkou a vězenkyně s ní prožívaly peklo. Vězně brala jako zvířata. Jednu z vězenkyň ukopala k smrti a po příchodu do Osvětimi měl dr. Mengele její zásluhou plno dětských pokusných ,,králíčků“, které pro něj vybírala. Za své oddané služby Říši dokonce dostala válečný kříž.  Po skončení války byla odsouzena k trestu smrti.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články