Nejodvážnější konference podzimu: Guru mentálního koučingu Dan Millman bude exkluzivně v Praze a setká se na jednom pódiu s youtuberem Kovym nebo státní zástupkyní Bradáčovou

Dan Millman se exkluzivně zúčastní konference v Praze
Zdroj: Odvážlivci
Dan Millman se exkluzivně zúčastní konference v PrazeSpoluzakladatelka projekt Odvážlivci je bývalá bulvární novinářka Lucie ŠpakováDan Millman je známý po celém světěBojí se Lenka Bradáčová o svůj život a své blízké?+ 2 fotky+ 3 fotky

Největší duchovní mistr současnosti Dan Millman, nejmocnější žena České republiky – vrchní státní zástupkyně Lenka Bradáčová, jeden z nejvlivnějších Čechů na sociálních sítích – youtuber Kovy a novodobá šamanka Karaimi. Čtyři unikátní spíkři, čtyři objevné pohledy na život a nespočet podnětných myšlenek se objeví v jeden den na jednom pódiu.

Redaktor
Redaktor 09. 09. 2018 18:20

V úterý 23. října můžete učinit první velký krok své transformace. Nechte se motivovat těmi nejlepšími, kteří denně dokazují, že odvaha je záležitostí vlastního rozhodnutí.

Nejodvážnější konference podzimu je součástí celorepublikového projektu Odvážlivci, jehož spoluautorka Lucie Vonchitzki bude moderátorkou celé akce. Po oficiálním zahájení před publikum postupně předstoupí všichni čtyři hlavní řečníci, aby sdíleli své osobní příběhy, cenné zkušenosti a klíčová poznání. Konferenci zakončí speciální networkingový večírek.

Exkluzivním hostem Nejodvážnější konference podzimu je Dan Millman, který do Prahy zavítá v rámci svého evropského turné. Autor řady světových bestsellerů z oblasti duševního růstu, z nichž nejslavnější je autobiograficky laděný román Cesta pokojného bojovníka, bude prezentovat přelomové myšlenky, které odhalí zcela nové chápání reality, vedoucí k poznání rozhodujících změn v životě a k nalezení odpovědi na základní otázku: „Jak žít dobrý život?“ Dan Millman nabídne hluboké a přitom jednoduché postupy, které vaši odvahu ke změně posunou o level výš.

Kovyho sleduje na Instagramu přes půl milionu followerů všech generací. Vloni vydal vlastní knihu Ovšem a veřejně se vyjádřil ke své orientaci. Jak sám přiznává, bál se, že lidé nepřijmou jinakost, přesto se odvážně rozhodl být upřímný ke svému okolí a hlavně sám k sobě.

Lenka Bradáčová z pozice své funkce rozhoduje o lidských osudech. Denně jí pod rukama prochází spisy těch nejdůležitějších kriminálních případů. Zajímá vás, jak zvládá tlak extrémně exponovaných kauz této doby, aniž by se potýkala se strachem o své blízké i sebe sama?

Karaimi, autorka úspěšných prožitkových workshopů tvůrčího seberozvoje, osobní vize a transformačních meditací, jde cestou svého srdce a otevírá brány příchodu čisté lásky a pochopení pravdy, kdo skutečně jsme. Pokud v sobě toužíte objevit netušenou sílu a zároveň se tak trochu bojíte, co vás tam uvnitř čeká, přednáška Karaimi rozptýlí vaše obavy a pomůže vám nahlédnout do sebe sama z nových úhlů pohledu.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články