Sandra (32): Miluji dva muže a nestydím se za to. Jen si bohužel budu muset časem vybrat jen jednoho

Milostné příběhy ze života: Miluji dva muže a nestydím se za to. Jen si bohužel budu muset časem vybrat jen jednoho
Zdroj: Freepik

Bigamie je zapovězená – ovšem v době chození je docela dobře možné mít partnery dva. Trochu složitější je zařídit, aby to oni dva ani zdaleka netušili. Své o tom ví Sandra, která tomu chce zabránit, ale kromě toho se dennodenně zamýšlí nad tím, zda je její situace dlouhodobě únosná.

Šárka Schmidtová
Šárka Schmidtová 30. 03. 2024 10:00

Pořád dokola si opakuju: Skutečně je oba miluji stejně? Může to fungovat napořád nebo jen do doby, kdy mě jeden z nich přestane bavit či se provaří, co provádím? Ráda bych našla jednoznačnou odpověď, ale ta asi neexistuje.

Marně přemýšlím, jestli zvolit jistotu, nebo život dobrodruha

Mám ráda dva muže a s oběma se pravidelně scházím. Vůbec mi to nepřijde divné – vždyť stejně tak můžu mít ráda dvě kamarádky, protože každá je jiná, nebo dva hrníčky, kdy jeden je modrý a druhý třeba červený… A lidé jsou také odlišní, ne?

Petr je jistota, klidný chlap, se kterým se cítím pevná v kramflecích a rozhodně by byl ideálním manželem. Pavel je z jiného těsta, trochu bohém, trochu fantasta, s krásnýma modrýma očima a blonďatou hřívou. Petr by mě zabezpečil finančně a s Pavlem bych se nikdy nenudila. Svatbu by si představoval v balónu, můžu něco takového odmítnout?

Ani v sexu se nemohu rozhodnout, kdo je lepší

Jediná kamarádka, která o mé situaci ví, prohlásila lakonicky: „Nevím, jak bych to řešila já, 'kus od kusu' je to jinak.“ A dodala: „Co sex?“ Přiznala jsem, že je v naprosté pohodě na obou stranách. Ale hned mě napadlo, že časem dojde v každé posteli k takovému ochlazení, že nezbývá než se rozehřát jinde.

Zůstanu navždy s těmito dvěma? Nebo i s nimi vychladnu a budu hledat v našem vztahu jiné hodnoty? Roli budou hrát děti, společná domácnost a to, co je oficiálně dovoleno. Druhý vztah zřejmě zmizí v propadlišti dějin…

Mám strach, že to na mě jednou praskne

Asi si už moc dlouho nebudu říkat: „Proč bych nemohla milovat dva muže? Když o sobě nebudou vědět a každý mi dá kousíček štěstí, proč ne?“ Protože se zdá, že jeden i druhý něco tuší. Jsou sice dost daleko od sebe, aby se mi nepovedlo to, co jednomu záletníkovi v jisté televizní povídce; odběhl v županu s odpadkovým košem od milenky a omylem se vrátil do bytu manželky! Nebo to bylo naopak?

Měla bych se konečně rozhodnout pro jednoho z mých mužů, protože dlouhodobě je to neúnosné. A taky bych se chtěla vdávat – ale jestli to bude v balónu nebo na zámku, to prostě nevím…

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články