Dárky podle celebrit: Trendy kousky, které si zamilovaly Monika Marešová, Lucie Šlégr či Zorka Hejdová

Slavné české krásky dávají tipy na trendy dárky pro ženy, které milují styl
Zdroj: Herminapress/Koláž Lifee
Moderátorka Zorka Hejdová si oblíbila revolučního přístroj v péči o vlasy. Ten dokáže prostřednictvím vyhlazovacích nástavců vytvořit hladký elegantní účes, ale i bohatý zvlněný. Dyson Airwrap se šesti nástavci ve speciální edici v barvách Vinca Blue/Rosé s úložným boxem a cestovním pouzdrem zdarma jako dárek, 14 990 KčWellness resort You and Me ocení především páry. K dispozici je šest apartmánů s vlastní saunou, krbem, vnitřním bazénem nebo vířivkou v přírodě.+ 10 fotek+ 11 fotek

Vánoce jsou časem lásky a obdarovávání našich nejbližších. Vybrat dárek pro ženy, které si potrpí na styl a ikonické kousky, nebývá zrovna lehké. A nemusí to nutně znamenat, že takový prezent vás vyjde na desetitisíce. Vybrali jsme pro vás šest tipů na pozornosti, které si zamilovaly slavné české krásky.

Markéta Behinová
Markéta Behinová 13. 12. 2022 07:30

"Milý Ježíšku… přála bych si mít každý den takové vlasy, jako bych zrovna šla od kadeřníka. Toužím po dokonalé a hladké pleti. Přines mi originální šperk, který nenosí každá druhá žena." Tahle přání by se bezpochyby mohla objevit na vánočním wishlistu stylových žen. Podívali jsme se na české osobnosti a jejich oblíbené radůstky. Co patří mezi trendy dárky (nejen) letošního roku a touží po nich nejedna žena?

Vlasy jako od kadeřníka

Řada slavných žen po celém světě si oblíbila domácí vlasovou péči. Se špičkovým přístrojem si dokážou samy vytvořit krásný účes, a to se hodí nejen pro slavnostní příležitosti, ale kdykoliv chtějí vlasovým stylingem oslnit. Dyson Airwrap si zamilovala moderátorka Zorka Hejdová či modelka Andrea Kalousová. Oblíbený stylingový nástroj letos představil revoluční inovace a ještě snazší použití. Dokáže sám navíjet prameny vlasů a stisknutím jediného tlačítka změnit směr proudění. Tudíž si můžete vybrat, na kterou stranu se má pramen vlnit.

Nepřehlédnutelně krásná pleť

Vyhlazená a hydratovaná pleť je doménou každé stylové ženy. Některé dávají přednost špičkovým kosmetickým salónům, jiné se starají o svoji tvář samy a neváhají investovat do kvalitních krémů. A v neposlední řadě rády přenechají péči o pleť šikovnému přístroji. „Technologie LumiSpa IO spojuje čištění a omlazení v jednom kroku. Dokonale odlíčí a pleť hloubkově vyčistí. Díky jemné masáži je pleť pevnější a pružnější, lépe absorbuje živiny a lépe se obnovuje,“ vysvětluje Monika Marešová, která si přístroj natolik zamilovala, že se nedávno stala jeho ambasadorkou.

Bublinky nejvyšší kvality

Sklenička bublinek patří bezesporu do rukou dámy v dobré společnosti. Pro slavnostní příležitosti je pak ideální volbou šampaňské. Kvalitním šampíčkem byla pověstná zpěvačka Hana Zagorová, která si skleničku bublinek dokázala patřičně vychutnat.

Na společenských akcích, a hlavně na přehlídkách českých top návrhářek, často vídáme šampaňské Mumm. Zamilovaly si ho například Taťána Kovaříková a Beata Rajská. Historickým domovem značky je francouzská obec Verzenay se svými Grand Cru, tedy nejlepšími vinicemi v severní části Montagne de Reims. Právě tady se pěstuje pro značku charakteristická odrůda Pinot Noir.

Originální šperky z perel

Mušličky na krku, perly v uších, či přívěsky inspirované dnem oceánu. Šperky Antipearle poznáte na první pohled a v týž okamžik si je i zamilujete. Pro jejich něžnost s kapkou punku si je oblíbila řada českých influencerek v čele s Alex Sedláčkovou, ale také modelky Karolína Kurková, Zuzana Stránská, či zpěvačka Tamara Klusová.

Za autorskou tvorbou šperků stojí designérka a fotografka Markéta Dlouhá Márová. Vášeň pro estetiku, módu a potápění propojuje v návrzích unikátních šperků z precizně vybíraných ušlechtilých kovů, korunovaných brilianty nebo pravými perlami. Tenhle styl v sobě skrývá tradici, luxus, provokaci i punk.

Zážitek plný romantiky a luxusu

Zážitek bývá pro některé z nás tím nejcennějším dárkem. Důležité je ho ale správně vybrat, protože jen tak splní očekávání. K mání jsou zahraniční pobyty, ale krásná místa na romantický víkend najdete i u nás.

Bývalá biatlonistka Gábina Soukalová, modelka Lucie Šlégr i Leoš Mareš s rodinou si rádi užívají wellness uprostřed přírody. „Dárek v podobě zážitku mě vždycky potěší. Ať už se jedná o víkendový pobyt, masáž, nebo kosmetiku,“ prozradila Lucie Šlégr, která nedávno s manželem navštívila oázu klidu nedaleko Prahy.

Foťák, který bude slušet

Nic proti focení na mobilní telefon, které se pro nás stalo každodenní rutinou. Ženy, které mají na fotku větší nároky a milují design, si s mobilem nevystačí. Fotografky Alžběta Jungrová s Lenkou Hatašovou, ale třeba také herec Hynek Čermák, nedají dopustit na foťáky Nikon. Originálním módním doplňkem pak může být nová bezzrcadlovka této značky, inspirována oblíbenou filmovou jednookou zrcadlovkou z 80. let. A nejde jen o design, uvnitř se ukrývají nejmodernější technologie.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články