10 džínových sukní, ve kterých budete v létě 2022 za hvězdu. Je libo mini, nebo ty po kolena?

10 džínových sukní, ve kterých budete v létě 2022 za hvězdu. Je libo mini, nebo ty po kolena?
Zdroj: Se souhlasem Erika FASHION/Koláž Lifee.cz
Krátká modrá džínová sukně. Levi's®, 1279 KčTmavě modrá džínová sukně pod kolena. CAMAÏEU, 535 KčSvětle modrá denim sukně. Erika FASHION, 690 KčModrá dámská dlouhá džínová sukně. Lee, 1599 Kč+ 6 fotek+ 7 fotek

Denim a léto zkrátka patří k sobě. Jaké džínové sukně by neměly chybět ve vašem šatníku během léta 2022? Pokud chcete být skutečně in, vsaďte na minisukně či sukně po kolena.

Dana Klementová
Dana Klementová 22. 05. 2022 09:00

Džínové sukně lze bez obav označit za jakýsi módní evergreen každého léta. Ani letos tomu nebude jinak. Sukně z denimu uvidíte prakticky všude. Jaké si pořídit?

Denimové minisukně jsou zpět

Kromě toho, že se letos na scénu vrátily bokovky, podobný comeback zažívají i džínové minisukně, které se hojně nosily na přelomu tisíciletí. Oproti předešlým rokům však mají tu výhodu, že si je mohou dovolit nejen extrémně štíhlé ženy. K sehnání jsou totiž i džínové minisukně s vyšším pasem, které drobné nedokonalosti zamaskují.

Midi džínové sukně nejen pro modelky

Jestliže jsou na vás džínové minisukně příliš krátké, nezoufejte. Trendy letos budou i midi džínové sukně s délkou ke kolenům či do půli lýtek. Takové sukně mívají často i rozparek. 

A i když by se na první pohled mohlo zdát, že takové sukně lichotí spíše vyšším ženám, opak je pravdou. Jelikož mívají vyšší pas, dokáží opticky prodloužit nohy, a mohou si je tak dovolit i ženy menšího vzrůstu

Trendy sukně ze světlého denimu

Kromě tradičního modrého denimu se letos budou nosit i bílé džínové sukně či hodně světle modré. Výhodou je, že se tyto odstíny hodí nejen k neutrálním barvám, ale především k výrazným a sytým tónům, které jsou letos velmi oblíbené. Zároveň však pozor, bílá má tendenci opticky rozšiřovat. 

Džínové sukně na léto 2022

Pokud hledáte inspiraci na trendy džínové sukně pro letošní sezonu, prohlédněte si naši fotogalerii. Naleznete tam 10 denimových sukní, ze kterých si vybere každá žena

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články