Mezinárodní den bez kalhotek: Jak ho oslavit a co stylového obléknout, až pomine?

Mezinárodní den bez kalhotek: Jak ho oslavit a co stylového obléknout, až pomine?
Zdroj: Freepik
Krajkové body, 348 Kč.
Kalhotky hipster, vysoký pas, 199 Kč.Krajkové sexy body černé, 649 Kč.
Dámské sexy krajkové stahovací kalhotky, vysoký pas,
161 Kč.+ 4 fotky+ 5 fotek

Určitě znáte Valentýna, Mezinárodní den žen nebo Den matek. Víte ale, že existuje také Mezinárodní den bez kalhotek? Vznikl z recese na sociálních sítích v roce 2012 a připadá na 22. června. Pokud se chcete přidat, měli byste v tento den chodit naostro. Až dostanete chuť si kalhotky znovu obléknout, víme, které budou letos v létě obzvláště in!

Tereza Švandová
Tereza Švandová 22. 06. 2021 09:00

Chodit naostro má své nesporné psychologické výhody. Ženy se podle odborníků mohou díky tomu cítit svobodnější, volnější a zároveň více sexy. Gynekologové nicméně varují, že naostro bychom rozhodně neměly chodit pod kalhotami. Zvyšuje se tak riziko zánětů. Naopak celková nahota je i z jejich pohledu občas žádoucí (určitě ale nikoli ve znečištěném prostředí).

Spodní prádlo má nicméně svůj neoddiskutovatelný význam a zdaleka není jen funkční součástí šatníku. Je také ozdobou každé ženy. My vám nyní prozradíme, jaké kalhotky jsou toto léto mimořádně trendy!

Kalhotky s vysokým pasem jsou znovu v kurzu

Určitě se nemusíte bát barev. Po chmurných zimních dnech a decentnějších tónech se hlásí o slovo výrazné odstíny. Chybu neuděláte, pokud si pořídíte kalhotky žluté, červené, růžové nebo třeba modré. Pokud dáte přednost krajkovým, pak volte raději pastelové barvy.

Mimořádně v kurzu jsou zejména kalhotky s vysokým pasem či takzvané hipster. A nemusí jít hned o tradiční bombarďáky vhodné zpravidla pro babičky nebo korpulentnější dámy. Správně střižené kalhotky s vysokým pasem umějí být pořádně sexy.

Léto přeje průstřihům i kalhotkám s tetováním

Hodně rovněž letí rafinované průstřihy, asymetrické kalhotky, spodní prádlo simulující tetování či různá body. Čím neotřelejší a průhlednější, tím lepší!

Z materiálů je v kurzu zejména hedvábí. V chladnějších letních dnech se ale nemusíte bát ani sametu, který letos slaví mimořádný úspěch.

Zdroj informací:

whowhatwear.co.uk

stylecaster.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články