Móda podle Taťány Kuchařové: Outfitům dodává šmrnc vysokými jehlami a mini kabelkami

Módní styl Taťány Kuchařové
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Taťána ve štábu Petra Pavla. Na sobě měla košilové šaty se širokými rukávy, doplněné hnědými kozačkami a páskem.Kozačky Alisa značky About You, 1 349 KčBéžové košilové šaty Figl, 1 379 KčLauren Ralph Lauren opasek 'CHARM', 1 169 Kč+ 8 fotek+ 9 fotek

Vyzařuje z ní charisma. Kamkoli přijde, vždy se usmívá a vypadá skvěle. Modelka Taťána Kuchařová (35) inspiruje svým stylem mnoho žen. K jejím ikonickým kouskům patří boty na jehlovém podpatku a momentálně velmi aktuální mini kabelky. Ale umí i jiné věci.

Kristýna Nováčková
Kristýna Nováčková 13. 02. 2023 09:00

Taťána Kuchařová vystřelila ke hvězdám v roce 2006, kdy se stala Miss České republiky a později Miss World. Tím se zapsala do paměti všech obdivovatelů ženské krásy. S módou jí to jde i dnes a rozhodně má čím inspirovat. V nedávném rozhovoru pro eXtra.cz navíc prozradila, že se nyní, ve svých pětatřiceti, cítí mnohem lépe než na začátku kariéry, kdy jí bylo 18 let.

"Mně se líbí, jak zraji, cítím se dobře a jsem i sama se sebou víc spokojená. Je to ale opravdu něco, co přichází s věkem, podobně jako nadhled a humor. Už mě netrápí věci, které mě dřív trápily. Vůbec neřeším postavu. Ráda sportuji, chodím ven a ráda se o sebe starám, ale je to pro mě spíš psychický ventil, než abych chodila cvičit proto, abych nějak vypadala. To už je dávno za mnou. Našla jsem si v tom balanc. Samozřejmě je důležitá i duševní stránka, na kterou se zaměřuji, a když se člověk dobře cítí, tak tak i vypadá," nechala se slyšet atraktivní blondýnka, jež vyrostla v Opočně.

Taťána Kuchařová má vlastní řadu oblečení i parfém

Taťána je ale i zdatná podnikatelka. Vytvořila například vlastní kolekci oblečení s názvem Iconic by Tatiana Kucharova, a jak už název napovídá, tyto kousky jsou opravdu ikonické. Před pár měsíci navíc na trh uvedla vlastní parfém, se kterým jí pomáhal známý český kadeřník Tomáš Arsov.

"Miluju šeříky, broskve, je tam broskvový květ, zelený čaj, bergamot, pivoňka. Pivoňky kvetou jen velmi krátce jednou za rok, měla jsem je i ve své svatební kytici a jsou opravdu mé oblíbené," prozradila Taťána webu eXtra.cz o svém novém parfému.

Taťána Kuchařová oslnila ve štábu Petra Pavla

Pokud bychom měli shrnout její módní styl, je vidět, že si na něm dává opravdu záležet. Na jedné z posledních akcí, kterou v tomto případě byla účast ve volebním štábu prezidenta Petra Pavla, měla na sobě midi šaty košilového typu s rozparkem a volnými nařasenými rukávy. K nim obula rezaté kozačky s hranatou špičkou a pásek ve stejné barvě. Tuto kombinaci považujeme za velmi povedenou.

Co bychom určitě vyzdvihli, je Taťánina obliba v jehlových podpatcích a ostrých špičkách. Takovou obuv má na sobě v drtivé většině případů, kdy se objeví ve společnosti, a co se musí tomuto typu bot rozhodně přiznat, je, že jsou opravdu sexy. Outfity Taťána také obvykle doplňuje menší kabelkou nebo psaníčkem.

Červený kostýmek Taťány Kuchařové na křtu knihy

Zajímavý model předvedla při křtu knihy Miloše Zapletala a Jana Měšťáka Duel. Na něj oblékla volný červený kostýmek, jenž se skládal z dvouřadého saka na knoflíky a širokých kalhot sahajících až na zem. K němu ve svém stylu opět doplnila jehlové podpatky a malou bílou kabelku.

Na módní inspiraci podle Taťány Kuchařové se můžete podívat do fotogalerie.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články