Palazzo: Nejpohodlnější kalhoty pod sluncem, které umně skryjí ledacos

Palazzo: Nejpohodlnější kalhoty pod sluncem, které umně skryjí ledacos
Zdroj: instagram.com/nona.fastfashion
Ideální model pro letní dny, který stačí doplnit jednoduchým topem. V takové barvě sluší zejména štíhlým ženám. 
Jednou z barev letošního léta je i tento odstín žluté. kalhoty jsou rovněž opatřené jemnými sklady, které se při chůzi elegantně vlní. Takto řešeným palazzo kalhotám sluší lehké splývavé materiály, které jsou současně vzdušné, a tedy ideální pro horké dny.
S palazzo kalhotami se nemusíte rozloučit ani na podzim, zejména, pokud hledáte pohodlnou součást šatníku.
+ 2 fotky+ 3 fotky

Pro milovnice dlouhých nohavic nastává v parných dnech nepříjemné dilema, co si obléci na sebe. Na scénu tak nastupují palazzo kalhoty, které svým rafinovaným střihem trumfnou nejeden letní kousek.

Lucie Pilátová
Lucie Pilátová 21. 08. 2020 12:00

Jsou nádherně uvolněné, při chůzi se vám budou elegantně vlnit kolem nohou, schovají různé nedokonalosti a díky šířce a dobře zvolenému materiálu vám v nich nebude vedro. Takové umí být palazzo kalhoty.

Co čekat?

Kromě standardního pasu se palazzo kalhoty prodávají ve variantách s vysokým či nízkým pasem. Těsnější střihy mívají zapínání na zip vpředu, ale také a na boku. Volnější boho styl je obvykle opatřený elastickým pasem, případně se dá stáhnout látkovou šňůrkou, páskem apod.

Komu sluší?

Panuje rozšířený mýtus, že menší ženy nebo ženy s křivkami by se měly palazzo kalhotám vyhnout. Přirozeně je důležité vybírat opatrně, ale s trochou snahy budete vždy vypadat skvěle. Pokud jste spíš menší nebo zaoblenější typ, sáhněte po palazzo kalhotách, které nejsou příliš volné. Vyhnete se tak optickému zmohutnění postavy, a to zejména v případě, kdy si vybíráte výrazný design nebo výrazné barvy.

Co nejširší nohavice budou slušet především vysokým ženám, ovšem i v tomto případě je třeba dbát na celkový dojem v návaznosti na další oblečení.

Jaké boty?

Nenechte se mýlit tím, že dlouhé nohavice boty zakryjí, takže je to vlastně jedno. K dokonalému outfitu výběr správných střevíčků zkrátka patří. K palazzo kalhotám, které zvolíte pro formální příležitosti, obujte boty na vysokém podpatku, ideálně se špičkou, která dotáhne eleganci celkového looku. Letnímu rozevlátému stylu sluší sandálky se středně vysokým podpatkem, případně klínkem.

S čím zkombinovat?

Nic nezkazíte tílkem nebo tričkem. Jednobarevným palazzo bude slušet například halenka s květinovými motivy. Hodí se i košile, ovšem zastrčená do kalhot, anebo svázaná cípy do pasu. Prázdninovému looku dodá šmrnc vhodný vršek od plavek, přes který přehodíte lehké letní sáčko.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články