Pruhy jsou stále trendy a sluší i plnějším křivkám. Jak najít ty pravé?

Pruhy jsou stále trendy a sluší i plnějším křivkám. Jak najít ty pravé?
Zdroj: Freepik
Proužky sluší každému. Jen se musíte správně rozhodnout, zda svislé, nebo vodorovné.Vodorovné proužky v hodní části vám křivky přidají, svislé zase prodlouží postavu.A není nutné se limitovat jen na běžné nošení.Nebo se limitovat věkem, proužky jsou skutečně pro každého.+ 1 fotka+ 2 fotky

Nosit proužky už dávno není jen výsadou námořníků nebo vězňů. Pruhy jsou stále trendy, ale spoustě žen dělá problém je začlenit do svého šatníku. Mají totiž chybně zafixováno, že sluší jen štíhlým modelkám.

Petra Čermáková
Petra Čermáková 31. 03. 2021 09:00

Opak je však pravdou. Proužky mohou (a měly by) nosit všechny typy žen bez ohledu na postavu. Přinášíme vám jednoduché rady, jak na to. Je to opět pouze a jen o tom najít pro sebe to pravé. Pevně totiž věříme, že pruhy lze nosit opravdu ve všech tvarech i velikostech.

Jaký druh proužků je pro vás ten pravý

Typ hruška: Ženy, které mají širší spodní polovinu těla a užší ramena, by měly nosit trička a topy s vodorovným proužkem, který jim přidá iluzi širšího trupu.

Typ jablko: Pokud máte nejširší svou střední část, tedy trup, vytěžte maximum z toho, co nabízejí svislé nebo diagonální pruhy.

Typ přesýpacích hodin: Ženy s těmito proporcemi budou vypadat skvěle, ať už jdou proužky jakýmkoli směrem. Chcete-li zvýraznit křivky, noste vodorovné pruhy, které zvýrazní boky a poprsí.

Drobná postava: Malé ženy, které by se rády opticky prodloužily, by rozhodně měly nosit tenké svislé pruhy, které jejich postavu na pohled protáhnou.

Obecně platí, že díky svislým pruhům působíte vyšší, zatímco vodorovné pruhy vám přidávají křivky. Tenké pruhy jsou zase skvělé pro drobné ženy.

Naše tipy pro nošení proužků

Udělejte z proužků dominantu outfitu. Pokud hledáte obyčejný volnočasový outfit, ale stále chcete vypadat trendy, stačí si vzít obyčejné proužkované tričko a světlé džíny. Jednoduché, pohodlné, ale stylové.

Nebojte se experimentovat. Sladit pruhovaný top a sukni se může zdát jako hloupost, ale když najdete vzory, které se k sobě hodí, úspěch je zaručen. Nebojte se ani ladit s jinými vzory, třeba s květovanou sukní.

Pruhy nejsou jen na běžné nošení! Hodí se stejně do společnosti jako na svatby, letní párty či do kanceláře.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články