5 módních trendů pro jaro/léto 2021: Dáte přednost návratu do minulosti, nebo naději v budoucnosti?

5 módních trendů pro jaro/léto 2021: Dáte přednost návratu do minulosti, nebo naději v budoucnosti?
Zdroj: Freepik.com
Oversized saka vám protáhnou siluetu, navíc působí velmi žensky.Trendy bude i klasické černé sako, které se dá kombinovat s čímkoli, například s cigaretovými nohavicemi.Zvolte výrazné šátky, působí velice žensky.Pokud si netroufnete na jejich nošení ve vlasech, jemně si je kolem sebe omotejte nebo přivažte na kabelku.
+ 6 fotek+ 7 fotek

Ačkoli byl loňský rok opravdu zvláštní pro všechny významné módní domy, na nadcházející sezónu se můžeme opravdu těšit. Co bude největším trendem a co se bude nosit? Inspirujte se!

Petra Čermáková
Petra Čermáková 13. 01. 2021 09:00

Vypadá to, že svět módy se vrací do bezpečí let minulých. Kromě barev, jež v tomto podivném období symbolizují naději, jako bychom hledali to, co zosobňovalo určité jistoty. V kurzu jsou tak opět ramenní vycpávky, oversized saka, ale také třeba šátky, které se nosí na mnoho různých způsobů.

Oversized saka z 80. let

Vytvořte si dlouhou siluetu pomocí oversized saka inspirovaného 80. lety. Ramenní vycpávky zvýrazní ramena a lichotivá délka protáhne nohy. Zkombinujte sako s kalhotami s rovnými nohavicemi nebo koženými kraťasy! Nejvíce trendy barvami bude baby blue, černá nebo neutrální pudrová. Zkuste zabrousit ve skříni, třeba nějaké sako z osmdesátek ještě objevíte.

Černé roušky

I světové módní značky předpokládají, že svět bude stále zahalen do roušek. Roušky se tak stávají součástí některých módních přehlídek. Černé masky se hodí ke všemu – od červeného trenčkotu až po koktejlky. Zvolená barva z nich dělá nejenom nadčasové, ale i praktické doplňky.

Šátky, šátky, šátky

Letos bude trendy i inspirace 50. léty, šátky se vrací opravdu ve velkém stylu. Vyberte si hedvábný šátek s květinovým vzorem nebo výraznou barvu a doplňte jím svůj outfit. Pokud vás pak šátek na hlavě omrzí, jednoduše si jej uvažte na krk nebo na kabelku. Uvidíte, že zdánlivě banální šátek dodá každému outfitu dotyk „Grace Kelly“ elegance.

Žluté kabelky

Jestli něco na módních molech dominovalo, pak to byly žluté kabelky. Vyberte si takovou, který bude svým tvarem skutečně nadčasová. Žlutá znázorňuje velkou spoustu odstínů – od opravdu výrazných barev až třeba k hořčicové. Kabelka bude vypadat skvěle zkombinovaná nejen s dalšími výraznými barvami, ale i s celobílým outfitem.

Kozačky nad kolena

Vraťte se zpět do 60. let s kozačkami inspirovanými revolucí mládeže v polovině minulého století. Nebojte, tento styl je schválený Nancy Sinatrou, která jej povýšila na eleganci. Kombinujte je se vzorovanými minišaty nebo sukní a rolákem. Budete elegantní, ale zároveň sexy.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články