Trendy boty na léto 2023: Provazové sandálky dodají šatníku hravost, pohodlí i styl

Trendy boty na léto 2023: Provazové sandálky dodají šatníku hravost, pohodlí i styl
Zdroj: Oficiální materiály prodejců/koláž Lifee
Jednoduché provázkové sandály v mnoha barevných provedeních nabízí značka Nomadic State of Mind. Cena od 1 590 KčLuxusní variantu v několika nápaditých barevných provedeních najdete také v nabídce Isabel Marant. Cena: 6 300 KčDostupné sandálky v několika barvách a tvarech nabízí DeeZee za 810 Kč.Provázkové prvky mohou zdobit i jednoduché páskové pantofle. Reserved, 859 Kč+ 9 fotek+ 10 fotek

Blíží se sezóna plavek, šortek a letních šatiček, určitě se tak poohlížíte i po ideálních letních doplňcích. Jedním z těch, které by měly přibýt ve vaší výbavě, jsou sandálky z provazů. Jednoduché, ale nápadné, hravé i pohodlné. K dispozici je aktuálně hned několik oblíbených typů, je tedy jen na vás, jakými si uděláte radost a rozšíříte svou sekci super letních doplňků.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 18. 05. 2023 08:00

Seriózní móda, které si přes rok užijeme až až, má své jasné uplatnění, s létem ale stále častěji saháme po ležérní a odlehčené garderobě. A s ní se pojí i sada stejně nastavených doplňků. Aby vašemu osobitému letnímu stylu neutekly výrazné prvky aktuálních letních trendů, určitě budete alespoň jeden pár provazových sandálků či nazouváčků potřebovat. Obohatíte tak svůj nejen dovolenkový šatník o pořádně nápadný prvek, který může být dobrým protipólem pro klasickou páskovou letní obuv z kůže a podobných materiálů.

Provazové sandály si rozumí s námořnickým stylem

Použitý materiál odkazuje na jasnou souvislost s námořnictvem, nebude tedy složité zapojit jej do podobě laděných námořnických outfitů, kterými obvykle bývají prosluněné kolekce horkých měsíců přeplněné. Set pruhovaného trička a bílých šortek ale rozhodně není jedinou variantou, kterou provazové sandálky dovedou oživit.

Nosit je můžete s rozevlátými šaty všeho druhu, modely s vyšším šněrováním ovíjejícím lýtko nazujte ke kratičkým šortkám či mini, pantofle a klasické modely sahající ke kotníku užijete i jako doplněk k obligátní kombinaci oblíbených džín a trička.

Boty, které slibují pohodlí na první pohled

Plochá podrážka, kterou zpravidla disponují, slibuje pohodlné nošení, provazové sandály se tak nabízejí jako ideální varianta obuvi pro celý den, obzvlášť hodláte-li jej strávit v odpočinkovém tempu mezi pláží, nákupy či relaxem u sklenky chlazeného drinku. Dalším jasným prvkem, který si na nich na první pohled zamilujete, je jejich příchylnost k oblíbenému boho stylu. Nejen použitý materiál a obvyklá barevnost, také soustava vázaných uzlíků, které mohou sandálky či nazouváky z provazů zdobit, nese náznak oblíbeného macramé, a to letos ještě rozhodně neřeklo své poslední slovo.

Už také toužíte po svém provazovém páru stylových botek pro letní období? Inspirujte se v naší fotogalerii a vybírejte s námi.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články