Vyberte si správnou řasenku: Která zajistí uhrančivý pohled ženám s krátkými, rovnými či jemnými řasami?

Vyberte si správnou řasenku: Která zajistí uhrančivý pohled ženám s krátkými, rovnými či jemnými řasami?
Zdroj: Freepik
Objemová řasenka Lancôme Monsieur Big Limited Edition v limitované edici. Lancôme, 492 KčObjemová řasenka pro citlivé oči La Roche-Posay Toleriane Volume. La Roche-Posay, 379 KčObjemová a prodlužující řasenka Collistar Volume Unico. Collistar, 369 KčŘasenka Gabriella Salvete XXPres Volume & Black pro nekonečně dlouhé a objemné řasy. Gabriella Salvete, 135 Kč+ 8 fotek+ 9 fotek

Krátké, dlouhé, husté či jemné? S vhodně zvolenou řasenkou dosáhnete uhrančivého pohledu s jakýmikoliv řasami. Jaká řasenka bude tou pravou právě pro vás?

Dana Klementová
Dana Klementová 19. 04. 2022 09:00

Vybrat vhodnou řasenku není snadný úkol. Ta, která vyhovuje vaší kamarádce či kolegyni, totiž nemusí sedět vám. Vždy je třeba volit takovou, jež je navržena speciálně pro váš typ řas. 

Řasenky pro krátké, dlouhé, řídké i husté řasy

Vhodně zvolená řasenka dokáže hotové zázraky. Její výběr tedy rozhodně nepodceňujte.

Máte-li dlouhé řasy bez většího objemu, sáhněte po objemové řasence. Tu volte také v případě, kdy máte spíše řídké či tenké řasy. Objemová řasenka zajistí jejich plnější vzhled. 

Pokud máte naopak kratší řasy, vsaďte na řasenky, které je prodloužíPro rovné řasy jsou ideální řasenky pro natočení

Největší výhodu mají ženy s dlouhými a hustými řasami. Ty mohou zvolit téměř jakýkoliv typ řasenky. Pouze si musejí dát pozor, aby se jejich řasy kvůli velké hustotě nevzhledně neslepovaly. 

Voděodolné a vyživující řasenky

Mimo klasických objemových, prodlužujících či tvarujících řasenek jsou k dostání také voděodolné řasenky. S blížícím se létem tento typ jistě využijete. Pokud totiž toužíte po oslnivých řasách i při pobytu na pláži či u bazénu, voděodolné řasenky vám ho zajistí.

Za zmínku stojí také vyživující řasenky, které nejenže vaše řasy perfektně vytvarují, ale také jim poskytnou potřebnou péči.  

Uhrančivý pohled, kterému nikdo neodolá

Pokud hledáte vhodnou řasenku, která by vaše řasy zbytečně neslepovala, ale naopak dodala očím podmanivý pohled, můžete si prohlédnout naši fotogalerii

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články