Úlovky z výprodejů: Redaktorky Lifee.cz nakupovaly ve velikostech S až XL jen s tisícovkou v ruce

Úlovky z výprodejů: Redaktorky Lifee.cz nakupovaly ve velikostech S až XL jen s tisícovkou v ruce
Zdroj: Se souhlasem Kristiny Vodičkové/koláž Lifee
Každá členka redakce Lifee.cz má svůj vlastní styl a také jinou velikost. Zástupkyně šéfredaktorky Kristina má velikost XL a koupila si hned dva outfity. První byly šaty. Khaki šaty s řasením v oblasti bříška koupila v Zaře za 399 Kč. Druhý outfit sestavila z body a sukně. + 20 fotek+ 21 fotek

Zimní výprodeje jsou v plném proudu a v redakci Lifee jsme si daly za úkol zakoupit si v nich outfit do 1 000 Kč. Každá z nás do něj promítla svou osobnost a vkus a vy se nyní můžete podívat, jak to dopadlo. Ať už budete porovnávat, nebo se inspirovat, rozhodně doporučujeme vyrazit včas.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 05. 01. 2023 17:15

Tisícikoruna na celkový outfit není zase tak moc, ale všechny jsme zjistily, že se ve slevách nakoupit dá. Pravděpodobně neseženete za půlku ceny ty šaty, na které už dva měsíce mlsně koukáte, ale i tak se do výprodejů dostává velká nabídka zboží. Na nákupy jsme každá vyrazila na jiné místo a v jiný den, a hlavně, náš vkus se velmi liší. Který outfit se vám líbí nejvíce?

Markéta Behinová, šéfredaktorka Lifee.cz

Do obchodů na slevy jsem vyrazila těsně před koncem roku, aby bylo z čeho vybírat. Zastavila jsem se v obchodě Vero Moda, kde mě oslovily úpletové kalhoty v trendy khaki barvě. Jelikož tento typ kalhot v šatníku ještě nemám a stály jen 255 Kč, neváhala jsem a radovala se z prvního úlovku. Do oka mi ve stejném obchodě padlo také bílé triko za 225 Kč s nápisem, který ladil ke kalhotám. Za oba kousky jsem zaplatila 480 Kč a pokračovala do dalších obchodů.

Jako třetí kousek si představovala černou koženkovou bundu, ale na tu jsem ve slevách bohužel nenarazila. Proto jsem sáhla po alternativě v obchodním řetězci C&A – černém rozepínacím svetříku. Cena byla příznivá, s padesátiprocentní slevou vyšel na 275 Kč. Propočetla jsem, kolik mi zbývá do limitu, a 245 Kč mi dalo příslib nějakého doplňku. Miluju kabelky. Tvoří vlastně největší část mého šatníku. Nabídka byla celkem pestrá a mohla jsem si vybírat. Zvolila jsem malou prošívanou v béžové barvě, která hezky doplnila celý outfit.

Stanovený rozpočet 1 000 Kč jsem přesáhla o 4 Kč a ze slev si odnesla čtyři módní kousky. V obchodech jsem strávila hodinu a deset minut. Nakupovat s finančním limitem pro mě byla zajímavá výzva, kterou si ráda zopakuju.

Kristina Vodičková, zástupkyně šéfredaktorky Lifee.cz

Jako plus size jsem byla přesvědčena o tom, že musím vyrazit co nejdříve, takže jsem do obchodů naběhla už 28. prosince. Na Chodově byl hotový mordor, lidé utráceli obálky, které našli pod stromečkem. Nedivím se jim, všude se to jen hemžilo červenými cedulemi sleva.

Jako první jsem vyrazila do Zary, kde jsem koupila khaki pletené šaty střihu do A za 399 Kč a také batikované průhledné body za 249 Kč. K němu jsem poté v Sinsay sehnala khaki koženkovou sukni za 259 Kč, což byl risk, nechat si tak málo peněz na spodní část oblečení, naštěstí se povedlo. Poslední zastávkou s 93 korunami v ruce se stal New Yorker. Přiznám se, náramky za 89 Kč mi byly málo, tak jsem ještě přibrala náhrdelník za 29 Kč. Bez toho bychom byli 4 koruny po tisícovkou, ale takhle jsem se dostala na +25 Kč. Zase jsem si říkala, že oběma outfitům by chyběly šperky, takže mi snad bude malé přesažení rozpočtu odpuštěno.

A rada pro boubelky, jako jsem já, nebojte se obtažených modelů, zdůrazní tvary, a pokud se něco až moc značí, dobré stahovací prádlo to vždy jistí. Často nosím body, a to i přes punčochy, které mi díky tomu nikdy během dne nesjíždějí.

Tereza Švandová, editorka Lifee.cz

Na lov jsem se vydala hned po svátcích do NC Eden, protože to mám blízko, a navíc se zde nacházejí dva obchody se sportovní módou, kde často nakupuji. Chtěla jsem sehnat něco volnočasového, ležérního, barevného, pohodlného. A to se nakonec po dvou hodinách zkoušení povedlo. Odnesla jsem si svetr Alpine Pro za 399 Kč, ze Sportisima triko Lotto za 249 Kč a sukni Gate za 278 Kč, dohromady jsem se tedy s rezervou vešla do cenového limitu, který jsme si v redakci stanovili.

Další den jsem ještě pátrala po doplňcích, ale za zbývajících 74 Kč jsem nenašla nic, co by mě zaujalo. Tak třeba příště. Každopádně zkušenost to byla zajímavá a překvapilo mě, jak široký výběr oblečení řetězce v povánočních slevách nabízejí. To své si tam najde opravdu každá, jak ostatně dokazují i moje redakční kolegyně.

Kristýna Nováčková, módní redaktorka Lifee.cz

Pro nákupy jsem si vybrala centrum Metropole Zličín, kam jsme zajeli s bráchou Filipem, aby mi s nakupováním pomohl. Chvíli mi trvalo, než jsem se v obchodech zorientovala, protože slev bylo opravdu všude plno. Nejdřív jsem si zkoušela sukni a svetr, ale usoudila jsem, že to není úplně to pravé. Směr mi udala až chlupatá bundička, kterou jsem zahlédla v New Yorkeru. Měla zebří vzor a působila velmi extravagantně, což mám ráda. Byla zlevněná ze 799 Kč na pouhých 299 Kč. K ní jsem si pořídila ještě baret, který byl zlevněn na 109 Kč.

Dva kousky jsem měla v tašce a šlo se dál. V H&M jsem objevila skvělé svetrové šaty, které byly zlevněné z 899 Kč na 349 Kč a považuji je za jeden z nejlepších úlovků. Jelikož už jsem měla poskládaný v podstatě celý outfit, chyběly mi jen doplňky. Ty jsem nakonec sehnala v Baťovi. Za 210 Kč jsem si ve výprodeji koupila náramek, prstýnek s perlou a sadu dvou párů náušnic. Celý outfit včetně doplňků mě tedy stál 967 Kč, takže jsem se krásně vešla do zadaného limitu.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články