Víte, co se letos bude nosit ke stromečku? Oblečte se jako opravdová hvězda Vánoc

Víte, co se letos bude nosit ke stromečku? Oblečte se jako opravdová hvězda Vánoc
Zdroj: Pixabay
Flitrový top s dlouhými rukávy, 1199 Kč.Šaty s efektní přízí, 999 Kč.Třpytivé saténové šaty, 759 Kč.Plisované šaty s dlouhými rukávy Eco Aware, 1299 Kč.+ 4 fotky+ 5 fotek

Využijte adventní čas k surfování po e-shopech a vyberte si ty nejkrásnější sváteční šaty. Ať už ty letošní Vánoce budou, jaké budou, my si je zkazit nenecháme a krásně si je užijeme.

Jana Šulcová
Jana Šulcová 30. 11. 2020 12:00

Vsaďte na kvalitu. O Vánocích si zasloužíte být krásná a nepřehlédnutelná. Nebojte se zahalit do krajky, sametu, hedvábí nebo kašmíru. A přidejte několik doplňků, a to třeba i takových, ke kterým máte nostalgický vztah. Když si navléknete náramek po babičce, bude to, jako by byla zase s vámi.

Krásná a elegantní

Sváteční příležitosti, jako je Štědrý večer, vánoční svátky a Nový rok, nejsou všední dny, ale slavnostní chvíle. A ty si žádají eleganci a noblesu. Určitě nejsou vhodné „vtipné“ šatičky s potiskem perníčků, nebo dokonce ve stylu Santy Clause. Ve světě tenhle trend možná frčí, ale my jsme zvyklí na elegantní styl, který doplníme něčím třpytivým, třeba flitry nebo stříbrnou nití vetkanou do látky. V takovém outfitu budete ta pravá hvězda Vánoc. Bláznivé modely můžete vynést na silvestrovský večírek.

Vybrat správné barvy

To je asi to nejsložitější. Samozřejmě vybíráme podle svého stylu, vkusu a typu. K vánočnímu stromku se ale nejvíc hodí elegantní černá, samozřejmě červená a zelená, někdy i nadějeplná modrá. Skvěle vypadají také šaty ve zlaté nebo stříbrné barvě.

Ale protože nejsme tak bohaté, abychom si pořizovaly šaty jen na jednu příležitost, měly bychom mít na paměti, že v nich vyrazíme i jindy, například do divadla, na koncert, na odpolední koktejl nebo na párty. Podle toho si také vybíráme.

Výrazný střih

Jak jsme umírnění ve výběru barev, tak ve střihu se můžeme odvázat. Letos se hodně objevují různé mašle a vázačky, zavinovací šaty i plisované sukně. Zkrátka vše tak trochu ve stylu osmdesátých let. Odvážnější z nás si vyberou i šaty s hlubokým výstřihem na zádech nebo s odhalenými rameny či asymetrické jen s jedním rukávem. Platí pravidlo – když není nápadná látka, měl by být něčím zajímavý střih. Jenom ne všední a nudný.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články