Trendy crop topy v outfitech českých celebrit: Dara Rolins září ve flitrech, Bernášková ho obléká k širokým kalhotám

Crop topy v outfitech českých celebrit: Dara Rolins září ve flitrech, Jana Bernášková ho obléká k širokým kalhotám
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Zpěvačka Dara Rolins vynesla flitrovaný crop top na karlovarský filmový festival.Herečka Jana Bernášková obléká crop top k širokým kalhotám a nezapomíná na výrazné červené sáčko, aby model nepůsobil příliš vyzývavě.Zpěvačka a herečka Eva Burešová nosí jednoduchý bílý crop top ke světlým kalhotám.Eva Burešová v crop topu a širokých světlých kalhotách.+ 29 fotek+ 30 fotek

S příchodem teplého počasí celebrity zkracují délky svršků a ukazují bříška. Je čas na super krátké crop topy! Zpěvačka Dara Rolins (51) vynesla na loňský karlovarský festival crop top ve zlatém flitrovaném provedení, ke kterému na červený koberec oblékla oranžovou sukni s vysokým pasem. Herečka Jana Bernášková (43) obléká k černému crop topu trend letošního roku, široké kalhoty. A zpěvačka Radka Pavlovčinová (35) kombinuje crop top s módními barrel džínami. A jak ho nosíte vy? 

Veronika Nováková
Veronika Nováková 08. 06. 2024 12:00

Crop topy jsou super trendy záležitostí, navíc se skvěle kombinují se sukněmi stejně jako s kalhotami. Zpěvačka Eva Burešová (30) například obléká bílý crop top s širokými kalhotami béžové barvy. Její kolegyně, muzikálová zpěvačka Kateřina Pechová (37) zase crop top nosí k saténové sukni, která letos zažívá stejně velký boom.

Herečka Anna Fialová (28) se nebála vynést cropnutou bílou košili pod cropnuté béžové sáčko, které doplnila kalhotami s vysokým pasem, a podobnou volbu měla také herečka Vica Kerekes (43), která sáhla po sněhobílém sáčku v cropnutém střihu. Dámy si tak velmi snadno vykouzlí štíhlý pas a na výšku opticky přidají hned několik centimetrů k dobru. Jak jim to slušelo, na to se můžete podívat v naší fotogalerii.

Dara Rolins nosí flitrovaný crop top na červený koberec

Zpěvačka Dara Rolins (51) se ve zlatém flitrovaném crop topu objevila na loňském filmovém festivalu v Karlových Varech a neváhala se v něm projít po červeném koberci. Dara oblékla k výraznému crop topu dlouhou oranžovou sukni s vysokým pasem a dekolt ozdobila křišťálovým náhrdelníkem.

S barvou sukně sladila zpěvačka také barvu své manikúry, rozhodla se pro broskvově oranžovou. Jako doplněk zvolila Dara Rolins stříbrné flitrované psaníčko. Vlasy nechala Dara vyžehlit do hladka a vyčesat směrem ven z obličeje, tak aby volně splývaly po zádech. Pokud hledáte inspiraci, v čem letos do Karlových Varů vyrazit na červený koberec, Dara vám bude skvělou inspirací.

Jana Bernášková obléká crop top k širokým kalhotám

Herečka Jana Bernášková (43) vyrazila na módní přehlídku sourozenců Ponerových v kompletu černého mikro crop topu a širokých černých kalhot, které jsou letos ultra trendy. Aby samotný crop top nepůsobil příliš vulgárně, outfit korunovala Bernášková dlouhým červeným sáčkem se kterým sladila také barvu svých lodiček, laku na nehty a rtěnky. Jako doplněk vynesla herečka vínově červenou chlupatou kabelku na zlatém řetízku.

Radka Pavlovčinová kombinuje crop top a barrel džíny

Zpěvačka Radka Pavlovčinová (35) vynesla černý crop top připomínající svým tvarem korzet v kombinaci se světlými barrel džínami s výrazným černým páskem. Ani Radka si netroufla vyrazit v samotném crop topu, proto jej překryla ještě zeleným khaki sáčkem. K super trendy barrel džínám nazula Pavlovčinová černé kožené polobotky, které se v letních měsících dají nahradit spíše bílými teniskami. Outfit Pavlovčinové působí svěže a mladistvě také díky jejímu šik krátkému sestřihu, ve kterém připomíná slavnou Bond girl Halle Berry.

Na outfity českých celebrit, kterým vévodí trendy crop topy se můžete podívat v naší fotogalerii.

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články