České hvězdy milují crop topy: Modely odhalující bříško si oblíbila Agáta se sestrou Kordulou i bývalá láska Petra Kolečka

České hvězdy milují crop topy: Modely odhalující bříško si oblíbila Agáta se sestrou Kordulou i bývalá láska Petra Kolečka
Zdroj: Koláž Lifee/Herminapress
Rebelka Agáta Hanychová nedávno vynesla bílý crop top, který zkombinovala s džínovou sukní.Agáta Hanychová crop topem a sukní oživila klasickou kombinaci. Bílé tenisky jsou povedenou třešničkou na dortu.Agáta Hanychová a její další nedávná kombinace crop topu a sukně, tentokrát v mini délce. O poznání odvážnější, ale Agáta si může dovolit ukázat holou kůži.Herečka Denisa Nesvačilová oblékla na otevření obchodu s módou bílou košili v crop top stylu.+ 18 fotek+ 19 fotek

Už od jara velí módní trendy odhalovat bříško a naše celebrity se populárních crop topů nebojí ani v babím létě. Jejich milovnicí jsou například sestry Agáta Hanychová (38) a Kordula Stropnická (18), pozadu ovšem nezůstávají ani dcera Ivy Kubelkové, modelka Natálie Jirásková (18), zpěvačka Jitka Boho (31), herečka Denisa Nesvačilová (32) nebo influencerka Mariana Prachařová (29). 

Veronika Nováková
Veronika Nováková 30. 09. 2023 12:00

Velký návrat zažily titěrné topy a trička už několikrát, naposledy ve druhé dekádě 21. století, kdy se jejich neúnavnou propagátorkou stala zpěvačka Taylor Swift (33). "Módní trendy aktuálně neprotežují jen klasická trička či tílka, zkrácení zasáhlo i další vrstvy. Sako nebo blejzr končící nad pupíkem může být variantou i pro ty, kdo nehodlají vystavovat odhalené bříško. Poskládejte si outfit kombinovaný s přiléhavým topem či body a fungovat to bude i se šaty," vzkazuje módní expertka Lifee.cz, Jana Elfmarková.

Agáta Hanychová a její návrat do roku 2000

Influencerka Agáta Hanychová (38) nedávno v crop topu vyrazila na otevření italské restaurace v centru Prahy a strhla na sebe díky tomu veškerou pozornost. Pány dráždila v černošedé flitrované minisukni a extra krátkém crop topu, v němž se pochlubila dokonale plochým opáleným bříškem. Chybět nesměly stříbrné vysoké podpatky ve velmi zdobném provedení. O pár dnů později Agáta na otevření nového obchodu s oblečením oblékla bílý crop top k džínové sukni, outfit doplnila bílými teniskami a černo-bílou kabelkou značky Dior.

Kordula Stropnická kombinuje luxus se stylem ulice

Sestra Agáty Hanychové, Kordula Stropnická (18), už prakticky nic jiného než crop topy neobléká. Na premiéru Kazmova filmu Onemanshow: The movie například vyrazila v černých kalhotách, jednoduchém černém crop topu a úsporný outfit doplnila luxusními sandálky a kabelkou od své oblíbené značky Louis Vuitton.

Denisa Nesvačilová "cropnula" bílou košili

Povedenou variaci na crop top nedávno vynesla herečka Denisa Nesvačilová (32). Na otevření nového obchodu s oblečením oblékla klasickou bílou košili výrazně zkrácenou o její spodní část. K ní oblékla široké černé kalhoty v midi délce suplující sukni a chybět nesměly černé sandálky na podpatku.

Denisa díky cropnuté bílé košili vypadala jako skutečná dáma, která má módní trendy v malíčku. "Crop topům jsem se dlouho vyhýbala, ale čím jsem starší, tím víc crop topů mám. Holé břicho mi žádný problém nedělá. Ale třeba proto, že si k tomu beru kalhoty s vysokým pasem a nemám pocit, že by mi něco lezlo. Je to hezké a holčičí," prozradila nám nedávno bývalá láska režiséra Petra Kolečka.

Na outfity známých celebrit se podívejte do naší fotogalerie.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články