5 jednoduchých kroků pro svěží pleť. Postačí vám běžné potraviny

hydratace, pleť, okurka
Zdroj: Freepik.com

Není ani tak důležité, aby žena byla precizně namalovaná. Daleko podstatnější je vzhled, který působí svěže. K tomu, abyste ho docílila, nepotřebujete chodit na drahé procedury, ale stačí vám běžné potraviny, které naleznete v kuchyni.

Jana Jánská
Jana Jánská 16. 07. 2018 12:15

1. Plátky okurky

Jestli po něčem laicky řečeno prokouknete, budou to plátky okurky, které si rovnoměrně rozprostřete po obličeji. Okurka za pár korun udělá větší službu než drahý krém za tisíce. Partii očí se rozhodně nevyhýbejte. Působit nechte zhruba deset minut.

2. Sáčky od čaje

Až si před spaním uděláte konvici čaje, nechte si vylouhované sáčky bokem. Před spaním si je přiložte na dvacet minut na oči a ráno budete vypadat svěží jako nikdy. Ideálně zvolte zelený čaj.

3. Bílý jogurt

Obličej vám zaručeně vyživí jogurt v kombinaci s medem. Ideální je vyrazit ráno do supermarketu a nakoupit si celá plata. Jogurt by neměl být příliš hutný. Volte spíše řidší variantu, která se bude lépe roztírat. Doba působení: patnáct minut.

4. Rajčata

Rajská jablka si tentokrát nebudete klást na pleť, ale stačí je zkonzumovat. Je totiž dokázáno, že vaše pleť je následně méně náchylná ke spálení. Pokud je budete jíst pravidelně, pokožka se vám v létě opálí rovnoměrněji místo toho, abyste trpěla nevzhlednými fleky.

5. Olivový olej

I když se na dovolené chystáte chodit po nejrůznějších památkách, je bez debat, že se budete chtít i tak trochu válet. Nezapomeňte si s sebou vzít olivový olej, kterým si na pláži můžete natřít celé tělo včetně obličeje.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články