Chyby ve filmu Co je doma, to se počítá, pánové: Podceněná váha pytle plného peněz, chybějící patra paneláku

Volné pokračování komedie Zítra to roztočíme, drahoušku a to další úspěšný film Co je doma, to se počítá, pánové, byl natočen roku 1980.
Zdroj: Filmové studio Barrandov
Luděk Sobota během natáčení vypěnil. Vadilo mu, že nemohl improvizovat.Dagmar Veškrnové propůjčila hlas zpěvačka Jana Robbová.Natáčelo se v Praze a v obci Karlštejn. Kvůli absenci dálnic trvala Peterkovi cesta na natáčení dvě a půl hodiny.Františkovi bylo v době natáčení padesát osm let, díky sportovování ale vypadal mladší.+ 3 fotky+ 4 fotky

Česká komedie z roku 1980 je volným pokračováním filmu Zítra to roztočíme, drahoušku!. Opět zde bude válčit rodina Bartáčků a Nováků, díky kterým si užijete nejednu zábavnou situaci. Navíc zde existují zajímavé chyby, které vás donutí na film koukat trochu jinak.

Petra Járková
Petra Járková 29. 03. 2020 13:55

Volné pokračování komedie Zítra to roztočíme drahoušku vás opět přivede mezi dvě znesvářené rodiny, které na sobě nenechají nit suchou.

Plán na zbohatnutí

Vše začíná v okamžiku, kdy René Novák přiváží svým taxíkem neteř Bartáčkových Naďu.  Rodičům vnukne nápad, jak dosáhnout rychlého a bezpracného bohatství. Společně vymyslí ďábelský plán. Rozhodnou se založit fiktivní klub Nováků, kde každý zájemce o členství musí zaslat jednateli 5 korun zápisného.

Ve filmu můžete vidět určité nesrovnalosti, které možná stojí při jeho sledování za zamyšlení.

Klub Nováků

Poprvé, kdy Evženu Novákovi přijde dopis na registraci do klubu občanů jménem Novák, čte adresu : Otta Novák, Novákovice, okres Nová Paka. Okres Nová Paka však zanikl již v roce 1960, takže tou dobou neexistoval a nemohl z něj přijít žádný dopis.

Desáté patro

Dobré je také se zaměřit na panelák, kam se mají Novákovi stěhovat do desátého patra. Když budete pozorně počítat, zjistíte, že má pater jen osm, tudíž byt Novákových neexistuje.

Pytel pětikorun

Představte si, co by se stalo, kdyby vám dal na záda někdo pytel plný pětikorun. Asi byste se pořádně prohnuli, což? Ne tak tomu však bylo v tomto snímku, kdy pošťačka vynáší z auta pytel plný pětikorun bez větší námahy.

Cedule u výtahu

Když na začátku filmu poslouchá neteř Bartáčkových Naďa Kovalová za dveřmi Novákových, jak závidějí Bartáčkům barevnou Sonku, na dveřích výtahu je cedulka 4. patro. Mají se však stěhovat do desátého patra.

NA FOTKY Z FILMU CO JE DOMA, TO SE POČÍTÁ, PÁNOVÉ SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

NA KOMEDII CO JE DOMA, TO SE POČÍTÁ, PÁNOVÉ SE PODÍVEJTE DNES OD 17:45 NA NOVĚ

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články