Ložnicový horoskop: Co vzruší vašeho partnera v předvánočním shonu?

Ložnicový vánoční horoskop: Co vzruší vašeho partneru v období svátků?
Zdroj: Freepik

Marně přemýšlíte, jak v předvánočním shonu vzrušit svého partnera? Rozpálíte ho laskáním ušních lalůčků, vášnivým polibkem nebo snad příjemným hlazením ve vlasech? Podívejte se, co se líbí jednotlivým znamením zvěrokruhu a zajistíte si cestu k úspěchu!

Jana Jánská
Jana Jánská 06. 12. 2019 06:00
Aktualizováno 21. 12. 2023 15:30

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Ohnivé znamení Berana zbožňuje vášnivý sex, který se může odehrávat na jakémkoli místě. I pod vánočním stromečkem. Milostné hrátky nesmějí postrádat kreativitu. Nezapomeňte, že jen málokteré znamení miluje líbání tak jako Beran.

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

Máte v posteli Býka? Očekávejte nekonečné ložnicové radovánky se zaslouženým vyvrcholením. Ano, máte se na co těšit. Ale pozor. Možná po vás bude chtít sex častěji, než je vám libo. Je to náročný a hravý milenec...

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

S Blížencem se vydovádí dychtivá žena toužící po splnění svých sexuálních tužeb. Zapomeňte, že zůstanete jen u jedné polohy. Blíženec zbožňuje rozmanitost a hravost. Nebrání se erotickým hračkám a své uspokojení často oddaluje.

RAK (22. 6. – 22. 7.)

S Rakem je těžké pořízení, to platí i v posteli. Nesmíte na něj zhurta, prahne po romantickém milování. Preferuje sice uspokojení své osoby, ale po očku sleduje, jak jste na tom vy!

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Před Vánoci je v jednom kole, ale vy víte, jak na něj. Zbožňuje totiž líbání a parádní masáž, po které roztaje jako led. Dávejte mu neustále najevo svou náklonnost a vášeň. Klidně buďte dominantní, škrábejte a předvádějte akrobatické kousky. Hlavně buďte vždy sexy!

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Máte někdy pocit, že se Panny nerady milují? To je pouhý klam. Panny nejsou stydlivé, jen nedávají na odiv svou pýchu každému, kdo se právě namane...

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Milenec ve znamení Vah patří k nejlepším. Je fajnšmekr, zbožňuje vášeň a kreativitu. Ženu nakonec vždy přivede do ráje. Potrpí si na sklenku šampusu, dokonalé prostředí a žhavý striptýz.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Teď a tady. To je Štír. Milování má v krvi. Nečekejte, že přijde první vyznání lásky a potom sex. Je to právě naopak. Nejraději by ochutnal všechny ženy najednou. A nestydí se za to...

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Toto vzdušné znamení má potřebu pořád se někoho dotýkat. Střelec si vybírá zajímavé a nevšední partnerky. Prahne po dlouhé předehře a ještě delším milování. S žádnou rychlovkou nepočítejte. Těšte se také na neobvyklé sexuální pozice.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

S Kozorohem nemáte šanci na vášnivý románek, leda tak na vřelou a věrnou lásku. Pak se vám dostane originálního sexu naplněného vášní. A speciálně na Vánoce vás čeká rozkoš s úžasným vyvrcholením.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Smyslnost se ve Vodnáři nezapře. Sexuální radovánky dokáže okořenit mnoha způsoby, hlavní je střídat polohy a experimentovat. Zapomeňte na to, že budete jen tak ležet...

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Připadají vám Ryby spíše odměřené? Zdání klame. S nimi pocítíte něhu, vášeň a blaho v dlouhém a temperamentním milování. Dopřejte jim pestrou předehru a klidně se ujměte iniciativy. Bohatě se vám za to odmění.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články