Komedie Je prostě báječná: Roli Jennifer Aniston měla původně dostat Olivia Wilde, kvůli sporům ji vyměnili

Je prostě báječná je americká filmová komedie z roku 2014. Režisérem filmu je Peter Bogdanovich. Hlavní role ve filmu ztvárnili Owen Wilson, Imogen Poots, Kathryn Hahn, Will Forte a Rhys Ifans.
Zdroj: TV Nova
Je prostě báječná je americká filmová komedie z roku 2014. Režisérem filmu je Peter Bogdanovich. Hlavní role ve filmu ztvárnili Owen Wilson, Imogen Poots, Kathryn Hahn, Will Forte a Rhys Ifans.Isabel je velmi pohledná a příjemná call girl, která se prostitucí snaží vydělat na to, aby se mohla stát herečkou. Jednoho dne si ji objedná divadelní režisér Arnold, který využívá služeb dívek na telefonu.Prožije s nimi pěkný večer, včetně večeře, procházky a sexu, nabídne jim malý obchod. + 4 fotky+ 5 fotek

Bláznivá romantická komedie o prostitutce Isabel, která se snaží prorazit jako herečka v New Yorku. Díky příběhu plnému vtipů, trapných situací, zmatků a facek se určitě pobavíte.

Petra Járková
Petra Járková 06. 04. 2020 16:00

Isabel je cílevědomá herečka, která se snaží prorazit. Bohužel se jí však nedaří, proto si přivydělává jako lehká dívka. Nakonec přeci jenom skončí na Broadwayi. Tam způsobí pořádný rozruch a jinak poklidné prostředí se stane studnicí pro nejrůznější komické situace. Navíc je mezi všemi jediná svobodná a s hříšnou minulostí.

Náhoda na Broadwayi

Na Broadway se krásná prostitutka dostává vlastně náhodou. Jednoho dne si její služby objedná režisér Arnold, který si čas od času dopřává služeb call girls. Vždy využije jejich služeb, pozve je na večeři, dají si procházku a skončí v posteli. Nakonec jim však nabídne zajímavý obchod. Pokud přestanou se svojí prací, dá jim na ruku 30 000 dolarů. Stejnou nabídku dostane i Isabel.

Peníze na ruku

Samozřejmě přijímá a rozhodne se, že bude co nejvíce navštěvovat konkurzy na nové hry na Broadwayi, aby konečně prorazila. Netrvá to dlouho a jde na konkurz, kde potkává právě Arnolda, který, aniž by to věděla, hru režíruje.

Kolotoč bláznivin

Není tam ale sám, je tam se svou manželkou. Do role je přijata a kolotoč bláznivin může začít.  Navíc se zakouká do pohledného scénáristy Joshe. Trapné a komické situace mezi touto trojkou na pracovišti tak na sebe nenechají dlouho čekat.

Vše vyvrcholí na jedné zkoušce, kde se všichni dozví pravdu.

Konflikty a stres

Isabel měla původně hrát herečka Olivia Wilde, nesnesla se ale s vedením a kvůli nestálým konfliktům a stresu, který při komunikaci s ní panoval, ji nakonec nahradila Imogen Poots. Uvažovalo se prý i o herečce Brie Larson.

Joshua a Chips

Oblíbená herečka Jennifer Aniston ve filmu ztvární postavu Jane, která má partnera jménem Joshua a psa jménem Chip. Tato jména si herečka přála, protože stejnou dvojici už měla v seriálu Přátelé a věděla, že se jí tak budou dobře pamatovat.

Dlouhá pauza

Roku 2001 americký režisér natočil film Lepší společnost a trvalo celých dvanáct let, než přišel na řadu další hraný film. Tím byla právě komedie Je prostě báječná.

Premiéra

Světová premiéra snímku Je prostě báječná proběhla v srpnu roku 2014 na filmovém festivalu v Benátkách a od té doby si našel mnoho fanoušků po celém světě.

Pro noční ptáky

Pokud tedy třeba právě dnes nebudete moci spát a budete hledat nenáročnou komedii, při které vypnete, pobavíte se a zasmějete, pak je tato to pravé pro vás.

NA KOMEDII JE PROSTĚ BÁJEČNÁ SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

NA KOMEDII JE PROSTĚ BÁJEČNÁ SE PODÍVEJTE DNES PO PŮLNOCI NA NOVA CINEMA.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články