Koncert Queen Symphonic: Spojení rockového bandu a symfonického orchestru

Koncert Queen Symphonic: Spojení rockového bandu a symfonického orchestru
Zdroj: JVS group
Freddie Mercury, rodným jménem Farrokh Bulsara, byl britský zpěvák, člen rockové skupiny Queen a skladatel.Je považován za jednoho z nejvýznamnějších zpěváků v historii, proslulý byl také svým obrovským charizmatem a extravagantností při vystupování.Jeho smrt byla zapříčiněna zápalem plic (komplikace při AIDS).Narodil se jako Farrokh Bulsara ve Stone Town na východoafrickém ostrově Zanzibar. Jeho rodiče Bomi Bulsara a Jer Bulsara byli Pársové z indického státu Gudžarát; otec Bomi působil na Zanzibaru v britské koloniální správě jako soudní úředník.+ 6 fotek+ 7 fotek

V dubnu příštího roku se v Praze uskuteční světová show nazvaná Queen Symphonic: A Rock Band & Orchestra Experience. Jedinečné spojení symfonického orchestru a živé rockové skupiny předvede nejznámější hity ikonické britské skupiny Queen.

Petra Járková
Petra Járková 21. 11. 2019 16:00

Desítky hudebníků na pódiu

Na představení se podílel samotný kytarista Queen - Brian May. Fanoušci se mohou těšit na hity jako I Want it All, We Are The Champions, Bohemian Rhapsody a další v podání několika desítek hudebníků na pódiu.

JVS group

Symfonický orchestr a rocková skupina

Hudební show, při které na fanoušky čeká spojení velkého symfonického orchestru a rockové skupiny, viděly již miliony fanoušků po celém světě - v Japonsku, Francii, Novém Zélandu, Austrálii, Koreji, Velké Británii, Itálii nebo Kanadě. V samotném Spojeném království má show za sebou letní turné s více než třiceti zastávkami pro 150 000 diváků.

"Na fanoušky čeká skvělé vystoupení nejlepších zpěváků londýnského West Endu, rockové kapely a velkého symfonického orchestru. Všichni zavzpomínají na slavné písně skupiny Queen a hlavně jejího legendárního zpěváka Freddieho Mercuryho," řekla Květa Havelková za pořádající agenturu JVS Group.

Vytvořeno pro BBC

Celá show byla vytvořena slavnou BBC a obsahuje všechny zásadní hity skupiny. Celkem se na pódiu představí čtyři nejlepší zpěváci slavného britského muzikálu a mnoho dalších hudebníků.

Pocta legendární skupině

Skupina Queen v čele s legendárním zpěvákem Freddiem Mercurym patří mezi nejzásadnější hudební uskupení historie populární hudby. Díky celosvětovým hitům i neopakovatelnému vystupování frontmana skupiny se Queen zaryli hluboko do srdcí svých fanoušků. Odkaz kapely následovaly tisíce fanoušků i muzikantů po celém světě. Hudební počin Queen Symphonic: A Rock Band & Orchestra Experience vzdává hold slavným muzikantům a dává fanouškům možnost vychutnat si jejich oblíbené písně v unikátním spojení rockového bandu s velkým symfonickým orchestrem.

NA SNÍMKY FREDDIEHO MERCURYHO SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články