Mandolína kapitána Corelliho: Ženami milovaný film, který rozvedl Nicolase Cage

Když Pelagiin snoubenec, místní rybář Mandras (Christian Bale) odchází bojovat k partyzánům, vztah mezi Corellim a Pelagiou ještě zesílí.
Zdroj: Youtube
Život na malebném řeckém ostrůvku Kefallénie má svůj neměnný řád. Čas jakoby se tu už dávno zastavil a do lidských osudů kromě běžných rozmíšek a občasného zemětřesení nic rušivého nezasahuje.To se ale má změnit. Druhá světová válka se přiblíží až sem a v roce 1940 ostrov obsadí italská armáda. Idylickou krásu řeckého pobřeží narušila válka. Italské okupační jednotky se vylodily na kdysi klidný ostrov Kefallénie. Snoubenec Pelagie, dcery místního lékaře Jannise, odchází s dalšími rybáři bojovat proti Italům do Albánie a na dívčiny dopisy neodpovídá.+ 6 fotek+ 7 fotek

Příběh o lásce, cti a pomstě, jenž je neobyčejně vtipný, ale zároveň hluboce tragický. Také místy absurdní, přiměřeně sentimentální a především laskavý. Zamilujete si ho i vy. Možná právě na tuto roli utáhl Nicolas Cage své čtyři manželky.

Petra Járková
Petra Járková 15. 07. 2019 16:00

Mandolína kapitána Corelliho byla  natočena podle slavné literární předlohy Louise de Bernierese, která získala Cenu spisovatelů britského Společenství za nejlepší knihu roku 1995 euroasijského regionu. Hlavní role ve filmu ztvárnili Nicolas Cage a Penélope Cruz.

Ti se do nich ponořili natolik, že jejich románek na plátnech přešel i do reálného života, což prý vedlo k rozvodu Cage s  jeho tehdejší manželkou Patricií Arquette.

Nicolas Cage má za sebou teď už vlastně čtyři manželství. Jeho první manželkou byla právě herečka Patricia Arquette, kterou si vzal v dubnu 1995. Rozvedli se v roce 2001.

O rok později se Cage oženil s dcerou Elvise Preslyeho Lisou Marií, která před tím byla krátce manželkou Michaela Jacksona. Svatba proběhla v srpnu 2002, žádost o rozvod přišla o čtyři měsíce později v listopadu 2002. Rozvod byl dokončen v roce 2004.

Třetí hercovou manželkou byla Alice Kimová. Vzali se v roce 2004 a o rok později se jim narodil syn Kal-El. V červnu 2016 manželé potvrdili, že po 12 letech manželství se rozhodli jít od sebe.

No a posledním kouskem bylo anulování jeho manželství s vizážistkou Erikou Koikeovou. To proběhlo v Las Vegas a zpěvák si to rozmyslel po pouhých čtyřech dnech. Tohle manželství bylo tedy zatím jeho nejkratším. Možná to ale ještě někdy trumfne.

O ČEM VYPRÁVÍ FILM MANDOLÍNA KAPITÁNA CORELLIHO, UVIDÍTE V GALERII:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články