Rok Vepře: Co nás čeká podle čínského horoskopu?

Rok Vepře: Co nás čeká podle čínského horoskopu?
Zdroj: Unsplash

Rok 2018 byl ve znamení zemského Psa, nesl se v duchu hojnosti, zlepšení mezilidských vztahů a odvahy. Nový rok bude pod velením Vepře – komu se přitíží a kdo se bude radovat?

Jana Jánská
Jana Jánská 11. 01. 2019 19:48

5. února, v tento den začíná nový čínský rok. Potrvá až do 24. ledna roku 2020 a bude ve znamení štěstí a bohatství. Rozhodně tedy neváhejte s investicemi, které se vám honí hlavou už delší dobu. Teď je ten správný čas.

S tímto se pojí i navazování nových kontaktů, jak osobních, tak pracovních. Právě ty pracovní totiž mohou vést až k netušenému úspěchu a kdo ví, třeba i nově nabytému bohatství. Dodejte si tedy odvahy, vykročte ze své komfortní zóny a otevřete se světu.

Se svými myšlenkami ale nepospíchejte. Pečlivě si vše dopředu promyslete, abyste pak nesplakali nad vejdělkem. To se týká jak osobního, tak profesního života. Zde pamatujte na přísloví: Dvakrát měř, jednou řež. Riskantní a tzv. „hurá“ akce se mnohem méně často shledají s úspěchem než ty dobře naplánované.

Nezapomínejte ani na svou vůli a odhodlání. Rok 2019 sice bude pohodový a uvolněný, to by vás ale nemělo nechat ho jen tak proflákat. Mnohé by pak mohlo přijít vniveč, včetně vašich geniálních nápadů.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články