Vendula Pizingerová slaví 50: Redakce Lifee.cz ji překvapila originálním dárkem, jak reagovala?

Vendula Pizingerová slaví 50: Redakce Lifee.cz ji překvapila originálním dárkem, jak reagovala?
Zdroj: Lifee.cz/Dan Sklenář
Narozeniny jsme s Vendulou Pizingerovou oslavili tak trochu prací, série fotek k jejím sloupkům vám brzy představíme. Postaral se o ni fotograf Dan Sklenář. Máma na přechodu se fotila na červeném přechodu. Ladila s ním prezidentka Kapky naděje Vendula Svobodová, ale i šéfredaktorka webu Lifee.cz Markéta Behinová.Vendula Pizingerová zažívá se synem Josífkem a manželem Josefem velká dobrodružství v přírodě.Manžel Josef je s malým Josífkem skvělý parťák a starost o syna zvládá hravě.+ 4 fotky+ 5 fotek

Redakce Lifee.cz se rozhodla pogratulovat Vendule Pizingerové k jejímu životnímu jubileu netradičně a jako dárek jsme jí nabídli prostor v její vlastní pravidelné rubrice. Přijala Vendula tuto výzvu? A co si k letošním kulatým narozeninám přála od svého muže?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 18. 02. 2022 08:11

Vendulu Pizingerovou jsme zastihli v jejím rodinném domě v Říčanech. Když si vyslechla naši nabídku, upřímně se rozesmála a s díky ji přijala. Své sloupky s názvem Máma na přechodu pro vás bude pravidelně plnit zajímavými střípky ze svého osobního, ale také pracovního života. Ostatně, s psaním už zkušenosti má, proto se na svoji novou roli těší.

Vendula Pizingerová a Máma na přechodu

„Jednou už jsem sloupky psala do časopisu Glanc a bavilo mě to. Myslím, že to byl měsíčník. Tentokrát si mám na sebe vzít větší úvazek a psát článek jednou týdně, protože prý v online světě měsíc rovná se rok. Tak možná uprosím paní šéfredaktorku, jestli by to nemohlo být jednou za 14 dní, to už je jenom půl rok," směje se Vendula pro ni typickým smíchem.

Lítat jak nudle v bandě už kvůli dárku nehodlá

Zajímalo nás, jak dnes své životní jubileum oslaví. Manžel Josef, starší syn Kuba i nejmladší Josífek ji určitě plánují překvapit oslavou, nebo alespoň něčím dobrým, co společně připraví k večeři. Přála si Vendula něco hezkého?K pětačtyřicetinám jsem si od manžela přála hodinky, drahý hodinky. Teď je nosím jenom občas, zrovna dneska je na ruce mám," říká Vendula a ukazuje své zápěstí. „A on řekl, že mi je koupí, když budu mít za tři měsíce břišní pekáč. A tak jsem nejedla, plentošila se po posilovnách, lítala jak nudle v bandě a za tři měsíce jsem měla první dvě buchtičky. Jenom. Ale naštěstí jsem hodinky dostala," vzpomíná na jubileum, které oslavila před pěti lety.

Letos chci hlavně klid, letíme na Island

Letos jsem žádné velké přání neměla, ale přála bych si mít napořád tu hezkou rodinu. I když působíme idylicky, tak ne vždycky to tak je, protože chlapi jsou chlapi a mám doma tři, což není jednoduchý. Vůdce smečky je ten největší," kývne potutelně směrem k manželovi Josefovi. „Oni neuklízejí, dělají neustále nepořádek a občas mě to přepadne, že začnu burácet. Ale pak si říkám, že si na to musím nějak zvyknout, abych sama sebe nerozrajcovala. Nějak to musíme zvládnout," krčí rameny s tím, že rodinná pohoda pro ni bude ten nejhezčí dárek.

Už teď vám tedy můžeme prozradit, že Vendula se nakonec rozhodla vyrazit s manželem Josefem na Island a narozeniny oslavit dobrodružstvím daleko od pracovních povinností a shonu všedních dní.

Výzva pro čtenářky Lifee.cz

A co naše nová kolegyně vzkazuje čtenářkám Lifee.cz? „Mám radost, že se s vámi budu dělit o svoje myšlenky, protože je to příjemný. Dejte vědět, co by vás zajímalo," vybízí k tom, aby čtenářky daly formou komentářů najevo, o čem by si rády přečetly.

Budou to triky, jak se postarat o domácnost s třemi chlapy v chalupě? Tipy na dobrodružnou dovolenou v přírodě? Nebo snad vaření? Byla bych ráda, kdyby byl můj sloupek interaktivní. Mám to ráda i na Instagramu, když mi lidi řeknou svůj názor nebo svoje zkušenosti," dodává Vendula závěrem. Proč se její rubrika bude jmenovat Máma na přechodu, zjistíte už příští týden.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články