Co uvidíte v nových dílech Ulice: Mára se stává postrachem okolí a Amálie dostane dopis ze záhrobí

Mára se dostal do opravdu velkého maléru a místo opory se stal problémem nejen pro celou rodinu, ale i pro jeho okolí. Jak tohle může dopadnout?
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Amálie nedávno zdědila po svém bývalém manželovi chatu a teď ji čeká další překvapení - šifrovaný dopis doslova ze záhrobí. Co to s ní udělá?Ája se zase ukázala jako pravá manipulátorka a vypočítavá potvora. Tentokrát s ní už ale dojde trpělivost i Máriovi, který ji opravdu miloval.Mário má další starosti. Milovaná Ája ho vykopla na ulici. Až teď prohlédl, co je vlastně máma jeho dcery zač...Vítek čelí sílícímu tlaku ze strany svého šéfa. Jde už o klasický bossing, ale Vítek se stále snaží bojovat. Kdy mu dojde trpělivost? + 2 fotky+ 3 fotky

O tom, že minulost nemusí být navždy uzavřená, se přesvědčí hned několik postav nekonečného seriálu Ulice. Například Amálie najde dopis, který určitě nečekala. Ája se nebude stačit divit, co všechno vypluje na povrch a na svoji minulost si díky Márovým problémům vzpomene i Tony. Jak tohle všechno dopadne?

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 10. 05. 2021 12:00

Člověku může překvapivě otevřít oči i jen nepatrná zmínka od někoho, koho považuje za svého úhlavního nepřítele, a rázem se mu začne mozaika skládat dohromady. Přesně takovou službu udělá Radek Mastný nešťastnému Máriovi, který se v tom už několik dní znovu pořádně plácá kvůli Áji. Jako by se v Mastném najednou hnulo svědomí. Máriovi prozradí něco, co spustí překvapivou řetězovou reakci, něco, díky čemu by si mohli oba dva konečně vyřídit s prolhanou manipulátorkou Ájou své účty…

Mára se stal hrozbou pro Coolnu

Rozhodnout se, zda být oporou v těžkých chvílích těm, kteří chybovali a snaží se to napravit, anebo si pro jistotu krýt vlastní záda a raději hodit hříšníky přes palubu, může být hodně složité. Od chvíle, kdy se v Coolně objevila kriminálka, má Tony nervy na pochodu. Vzhledem ke své minulosti se obává, že se na něj sveze průšvih, který by mu mohl pořádně zavařit, i když s ním vlastně nemá téměř nic společného. Aby k tomu nedošlo, začíná dělat opatření, jež jsou pro všechny jasným signálem, co je pro něj nyní nejdůležitější…

Dopis ze záhrobí

S minulostí, kterou nemáme úplně dořešenou, býváme svázáni víc, než bychom si přáli. Takové vazby se mohou lehce promítnout do naší přítomnosti a změnit nám život. Amálie se stále úplně nevyrovnala s náhlým skonem svého exmanžela. Až nyní si naplno uvědomí, že to, co se mezi nimi kdysi stalo, jen vytěsnila, ale vyřešené to v sobě zdaleka nemá. K tomu přispěje i dopis takřka ze záhrobí, jenž s ní hodně zamává a o kterém by se její současný manžel Vlastimil Pešek rozhodně neměl dozvědět. Proč? Co se Amálie dočte v dopise na rozloučenou a jaké to má následky?

Všechno je vlastně jinak…

Když se bojíme nového vztahu, můžeme nechtěně ublížit těm, které vlastně milujeme. Mezi Magdou a Prokopem to opět docela jiskří. Prokop se snaží posunout jejich vztah zase o krůček dál, jenže souhrou náhod se oba dozví něco, co je zraní na hodně citlivém místě a způsobí další velký zvrat nejen mezi nimi, ale také u Ireny Landové… Magda dostane pořádnou ťafku, když přistihne Prokopa při něčem, co se jí hodně dotkne. I Prokop ale zjistí o Magdě zajímavé informace. Co je nejen pro něj znamením, že věci se mají jinak, než jak se zdá?

Kam až může zajít nadřízený?

Je těžké odhadnout ten správný čas, kdy se postavit nadřízenému, jenž se po nás evidentně vozí. Vítkovi a Ditě se naskytne skvělá příležitost dát vedení banky najevo, co se děje v jejich oddělení, jak nekorektně se vůči nim šéf chová. Přestože si myslí, že v tom jedou spolu a jsou chráněni anonymitou odeslaného dotazníku, realita je bohužel jiná… Brzy je čeká kruté prozření. Proč dojde na otevřené výhrůžky a vyhlášení války. Kdo a čeho by se měl obávat?

Zdroje informací:

TV Nova

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články