Gulliverovy cesty: Jack Black přišel o bratra kvůli AIDS, jeho maminka se z toho nikdy nevzpamatovala

Komediant Jack Black: Bratra ztratil kvůli AIDS, maminka se z toho nikdy nevzpamatovala
Zdroj: se souhlasem TV Prima
Gulliverovy cesty: Lemuel Gulliver (Jack Black) je nudný chlápek, který třídí poštu v redakci newyorských novin. Jednoho dne požádá editorku Darcy, aby mu dovolila napsat článek o Bermudském trojúhelníku.Když během své výpravy ztroskotá, ocitne se Lemuel Gulliver na dosud neobjeveném ostrově Liliputánů.Natáčení dobrodružného snímku Gulliverovy cesty probíhalo v Anglii.Mezi Gulliverem a Liliputány byl dodržován poměr 22:1.+ 2 fotky+ 3 fotky

Herec a hudebník Jack Black patří mezi ten druh lidí, o kterých si myslíme, že musí být stejně srandovní i v soukromém životě. V jeho případě možná půjde o výjimku. Jako teenager byl hodně problematický a nyní to zřejmě není o nic lepší.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 30. 12. 2022 11:00

Gulliverovy cesty: Lemuel Gulliver (Jack Black) je úplně obyčejný zaměstnanec newyorských novin. Na starosti má třídění pošty. Jednoho dne dostane možnost napsat článek a vydá se kvůli tomu na plavbu. Když ale během bouře v Bermudském trojúhelníku vypadne z lodi, ocitne se na ostrově Liliputánů. Tam se z něho stane obr mezi trpaslíky. Na dobrodružný film Gulliverovy se můžete podívat dnes v 15:20 na Primě. 

Problémový puberťák Jack Black

Americký herec letos oslavil 53. narozeniny a má za sebou opravdu pestrý život. Jack Black začal rebelovat ve třinácti letech. Údajně se stýkal s nebezpečnými lidmi, kouřil cigarety a marihuanu. Nevyhýbal se ani alkoholickým nápojům. Jednoho dne si to pod vlivem rozházel s někým opravdu nebezpečným a bál se kvůli tomu jít do školy. A aby toho nebylo málo, účastnil se nelegálních automobilových závodů, při nichž se zřejmě posiloval kokainem.

Zlom nastal, když jeden z Jackových kamarádů použil kreditní kartu jeho matky a zaplatil s ní drogy. V tom okamžiku došla rodičům trpělivost. Okamžitě ho poslali do soukromé školy pro problémové děti slavných a bohatých lidí. To mu naštěstí pomohlo. Konečně se mohl někde vypovídat. Proč se ale choval takto? Prý za to mohl rozvod rodičů.

Hrubián Jack Black

Známý moderátor Vernon Kay popsal Blacka jako hrubiána s prasečím ksichtem. „Nevím, zda měl kocovinu, nebo to bylo proto, že jsem byl buď první, nebo poslední novinář, se kterým ten den mluvil, ale byl doopravdy hrozný. Choval se jako totální č...k,” uvedl Kay.

Vernon měl s Blackem tu “čest” několikrát. Ve všech případech prý byl naprosto stejný. Kayovo vyjádření mělo být pro Blacka jakýmsi ponaučením do budoucna, aby se nad sebou zamyslel. Herec se k tomu nijak nevyjádřil.

Tragická smrt bratra

Jack Black neměl jednoduchý život. Je potřeba zmínit se ještě o jeho bratru Howardovi, kterému se stal osudným AIDS. Zemřel v pouhých jednatřiceti letech, což herce velmi zasáhlo, neboť měl na něho velký vliv. Howard ho totiž vzal na první rockový koncert, čímž začal formovat jeho hudební vkus.

Bohužel nešlo o rychlou smrt. Howardovo postupné chřadnutí sledovala celá rodina. Toto období bylo pro ně velmi náročné, nejvíce však zasáhlo maminku, která se z toho nikdy nedokázala vzpamatovat.

Zdroje informací: 

Wikipedia.org: Jack Black

Digitalspy.com: Vernon Kay slams ‘rude, arrogant, pig-faced dick Jack Black lengthy rant

Usmagazine.com: Jack Black opens up about losing his big brother to aids, past drug abuse

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články