10 nejkrásnějších párů v Ulici: Bouře citů i chladnoucí vztahy

10 nejkrásnějších párů v Ulici: Bouře citů i chladnoucí vztahy
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Tenhle pár je teprve v začátcích, ale zdá se, že Anička a Šimon mají hodně společného...Magda a Prokop už kolem sebe nějakou dobu krouží, ale až teď se odvážili udělat další krok.Jen se tihle dva sblížili, měla by Bára na několik měsíců odjet. Jak se asi rozhodne?Janě je líto, že se k ní Saša nechce přiznat. Nepomohl jí v těžké chvíli u soudu. Má takový vztah smysl? + 6 fotek+ 7 fotek

Nekonečný seriál Ulice s sebou, stejně jako sám život, nese jak nová seznámení, tak i rozchody. Jak jsou na tom páry, které jsme zvyklí spolu vídat už dlouho, nebo ty, které se teprve poznávají?

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 21. 04. 2021 16:00

Poslední dobou je největší bouře citů a pocitů mezi Magdou a Prokopem. Na jejich skutečný vztah, pokud k němu dojde, si ale budeme muset ještě chvilku počkat. Na scéně se ale objevil i další čerstvý muž, Tomášův kolega „broukař” Radovan. Ještě než se ukázalo, jak to vlastně mezi Magdou a Prokopem skutečně je, smluvil Tomáš Magdě s Radovanem rande naslepo. Jiskra ale rozhodně nepřeskočila – tedy ne tam, kde podle plánu mělo. Radovan se zakoukal do jiné ženy, která se v jejich malé společnosti objevila docela náhodou – do ředitelky Landové. Má u ní naději? Ani ona se totiž netvářila, že by ji jeho vyprávění o přírodě nudilo…

Jana, Bára a jejich muži

Ve vztahu hledáme kromě lásky také oporu v těžkých životních chvílích. Jana ale zjišťuje, že se Sašou se toho asi nedočká. Nepodpořil ji při soudu s Marešem a vlastně ani neví, na čí straně v tomhle sporu stojí, pořád není ochotný vyjít s jejich vztahem na veřejnost a navíc se snaží Janu ovlivňovat víc, než jí je milé. Rád by řídil i její komunikaci s novináři. Jak se ale ukazuje víc než o ni samotnou a její klid se bojí zase hlavně o sebe. Má ještě takový vztah šanci? 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ulice (@uliceserial)

To Bára je na tom o poznání líp. Franta by ji v těžké chvíli neopustil a dokázal to právě u soudu. Jenže teď se schyluje k dlouhému odloučení. Měla by se Bára vydat na téměř roční stáž do zahraničí, nebo má raději zůstat s Frantou a budovat nový slibný vztah? Tohle rozhodování jí asi nikdo nezávidí.

Jak to má Blanka s muži?

Další, kdo by rád obnovil už vyhaslý vztah, je Blančin bývalý manžel Luděk. Ani on ale nemá tak bohulibé úmysly, jak se snaží tvářit. Blanka se mu však, jak se zdá, po návratu z detoxu dokáže postavit a začít si rovnat život tak, jak sama chce – bez Luďkových manipulací. Ve hře je ale pořád ještě jeden muž. Může se vrátit láska mezi Blanku a Evžena? Právě on se totiž rozhodl, že se vydá svojí vlastní cestou, a vypadá to, že pro Blanku na ní už možná místo nebude.

Láska jako láska...

Trocha intrik a malé pošťouchnutí někdy neuškodí. Tak trochu i díky Amálce se daly znovu dohromady Marie a Jolana. Dokonce plánují koupi společné chaty, kterou získala Amálka jako dědictví po svém bývalém manželovi. Jak to celé dopadne, teprve uvidíme, ale na obou je vidět, že si v době, kdy nebyly spolu, hodně chyběly.

Definitivní rozchod, nebo ne?

A jak to bude pokračovat u Alice a Bedřicha? Zatím se zdá, že se ti dva spolu už nemají o čem bavit. Je možné, že opravdu všechno skončilo? Alice se z Bedřichova bytu odstěhovala a zatím přespává, kde se dá. Už brzy však dostane nečekanou nabídku, kterou ale bude muset odmítnout. Je tohoto páru škoda, nebo se vám Bedřich líbil přece jen o něco víc po boku Anči, která je teď čerstvě zamilovaná do charismatického Šimona?

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ulice (@uliceserial)

Neštěstí i naděje u Nyklových

Zatímco Lumír stále ještě nevstřebal Světlaninu smrt a přes veškerou náklonnost k Ingrid si neumí novou lásku představit – natož pak s takovou Milenou Pumrovou, která mu nadbíhá, jak jen může, u Venduly a Pavla je veselo. S těhotnou Vendulou mávají hormony, náladu má jako na houpačce, ale dobromyslný Pavel zatím všechno zvládá na jedničku. Vypadá to, že bude stejně dobrý táta, jaký se nakonec vyklubal i z dřív nezodpovědného a tak trochu bláznivého Mária.

Problém na obzoru

Je ale i pár, který bohužel v dohledné době čeká velká zkouška. Řeč je o Karle s Márou, který bude čelit kruté realitě. S lumpem se zkrátka neměl zaplést, zvlášť jako táta od rychle se rozrůstající rodiny. Co se asi stane, až se Karla, kriminalistka, dozví, co všechno vyváděl její manžel? A pomůže mu, že to všechno dělal proto, aby zajistil rodinu? 

Který pár je nejsympatičtější právě vám a kdo by se měl raději rozejít a hledat štěstí někde jinde?

Zdroje informací: 

TV Nova

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články