Magda a Prokop to v Ulici pořádně rozjedou. Ondřej Studénka prozradil, jak se mu točila první milostná scéna

Magda a Prokop to v Ulici pořádně rozjedou. Ondřej Studénka prozradil, jak se mu točila první milostná scéna
Zdroj: se souhlasem TV Nova

V seriálu Ulice je láska důležitá, byť ji provází také problémy. Magdu a Prokopa to k sobě táhne od začátku, ale osud jim nepřál. Teď se zdá, že už se všechno v dobré obrátí. Jak se Ondřeji Studénkovi a Veronice Čermák Mackové točila jejich první milostná scéna?

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 21. 04. 2021 12:00

Magda a Prokop se znají poměrně krátce, ale od počátku je ve vzduchu cítit napětí. Chvilkovou přitažlivost střídá zklamání a smutek, do všeho navíc zasahuje ředitelka Landová, která by ráda Prokopa měla pro sebe. V takové chvíli si asi i Magda uvědomuje, že jí samotné na Prokopovi vlastně také záleží – to všechno ale jen do okamžiku, než ho znovu uvidí. Prakticky okamžitě ji dokáže něčím naštvat.

Milování v Ulici

Proč je vlastně jejich vztah tak napjatý a rozporuplný? Dokonce tak moc, že se jedna velká hádka obrátí ve vášnivou noc? Ty dva to zkrátka od začátku k sobě táhne, jen se s tím pořád ještě nedokážou vyrovnat. Co si o tom myslí sám Prokop, lépe řečeno jeho představitel Ondřej Studénka?

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ulice (@uliceserial)

Hořkosladká milostná scéna

„Musím s diváky souhlasit, že jsme na takové pubertální horské dráze, ale jak se říká: co se škádlívá, to se rádo mívá,“ dává za pravdu komentářům na sociálních sítích seriálový profesor Prokop Junek. Natáčení se dokonce dostalo do bodu, kdy přišla ta pravá chvíle na milostnou scénu. Jak se s ní herec vyrovnal? „Milostné scéně jsme se nevyhnuli a bylo to takové hořkosladké. Takové scény jsou samozřejmě příjemné i nepříjemné, protože je okolo celý štáb, ale myslím, že jsme to zvládli bez ztráty hvězdičky. Navíc jsme nebyli úplně nazí, takže to vlastně bylo v pohodě,“ vysvětluje herec.

Ondřej Studénka má, alespoň co se skutečné profese týká, s Prokopem společného víc, než bychom čekali – jde také o učitele. Mnohem lépe se mu podle jeho vlastních slov točila hádka, která nečekanému výbuchu vášní předcházela. „Hádka už byla předem trochu připravená, tak se mi točila líp. Mám raději fixní, připravené tvary.“

Co bylo složitější pro Magdu?

Veronika Čermák Macková alias Magda paradoxně prozradila, že pro ni bylo složitější natočit předcházející hádku než následnou milostnou scénu. „Jelikož jsem nekonfliktní člověk a vyhýbám se hádkám, tak jsem se na to musela hodně soustředit, abych v sobě vydolovala vztek. Bylo to pro mě těžké,” přiznala pro speciální bonusové video Ulice. Oproti tomu z milostné scény obavy neměla. „Už jsem podobné postelové scény točila, takže mi to nepřišlo zvláštní,“ prozradila Veronika Čermák Macková, která nemá s nahotou velké problémy. S její postavou se ani není čemu divit a navíc je zvyklá pózovat jako modelka pro umělecké snímky svému manželovi herci a fotografovi Hynku Čermákovi.

Jak se bude příběh Magdy a Prokopa vyvíjet dál a jak to dopadne s ředitelkou Landovou? Na to si budeme muset počkat do dalších dílů seriálu Ulice.

Zdroje informací:

TV Nova

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články