Nový týden v Ulici: Kristýnu trápí zlomené srdce, Magda čeká od Prokopa kopačky, Vanda věří hvězdám

Nový týden v Ulici: Kristýna má zlomené srdce, Prokop je znovu na scéně, Vanda chce bydlet s Luďkem
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Kristýna se pořád trápí kvůli Davidovi, který jí dal kopačky v nejhorší možné chvíli. Chystala mu totiž velkou oslavu narozenin.Jak to s ní bude teď? A ví Adam něco, co osvětlí ten rozchod?Také Irenu Landovou čekají trable v lásce.Její Radovan totiž odlétá na rok pracovně do Peru.+ 4 fotky+ 5 fotek

Seriál Ulice se vrátil po prázdninové pauze a diváky čeká hned několik vztahových peripetií. Jak má Magda chápat to, že se jí Prokop z Portugalska dlouho neozýval? A jak snáší Kristýna zlomené srdce?

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 22. 08. 2022 15:00

Magda má tento týden jako na horské dráze. Může za to Prokop, který si prodloužil prázdniny v Portugalsku. Ale jí se o tom jaksi zapomněl zmínit. Dokonce přestal s Magdou komunikovat. A ten jediný pohled, co jí poslal, možná naznačuje rozchod... Co si o tom všem myslí Magda a jak vlastně dopadne jejich setkání? Na to se můžete podívat v seriálu Ulice, který vysílá TV Nova každý všední den od 18:25.

Úterý v Ulici

Skyler se minulý týden překvapivě objevila v Praze a byla pořádně namíchnutá na svého partnera Dirka. Ten se s ní snaží spojit, ale snadnější by bylo snad i letět balonem na Měsíc. Skyler se teď rozhodne Františkovi vysvětlit, co se mezi nimi stalo. A jeho to pořádně šokuje. O co půjde? A jak se František zachová?

Středa v Ulici

Kristýna má pořád hlavu v smutku. Denis jí zlomil srdce zrovna v den, kdy pro něj chystala oslavu narozenin. Kristýna se teď snaží přijít na to, co stojí za koncem jejich vztahu. Bylo to snad kvůli tomu, že dávala přednost škole? Ale možná to bylo jinak. Proč jí Denis vlastně dal kopačky a dokáže se s ním ještě někdy setkat?

Čtvrtek v Ulici

Vanda je přesvědčená o tom, že Luděk je pro ni ten pravý. Tvrdí to i hvězdy, které se přece nikdy nepletou. Jenže jejich vztah se nevyvíjí tak, jak by chtěla. Očekávala totiž, že jí Luděk nabídne společné bydlení. On se k tomu ale moc nemá. S jakým řešením přijde Vanda? A co si o jejich vztahu myslí sám Luděk?

Pátek v Ulici

Gábina se po boji se zákeřnou nemocí snaží změnit svůj život, což znamená zdravý životní styl, méně stresu a víc času na své blízké. Jenže stačí jeden telefonát z Německa a všechno je pryč. Opět se vrhne po hlavě do práce a všechno ostatní jde stranou. Naštěstí pochopí, že to není správné. Co bude Gábina dělat teď? A koho svým novým životem překvapí nejvíc?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články