Nový týden v Ulici: Vanda se stane terčem manipulátora Luďka. Nechce vidět, jaký je doopravdy

Nový týden v Ulici: Vanda se stane terčem manipulátora Luďka. Nechce vidět, jaký je doopravdy
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Nový týden v Ulici začne zvesela, Vítek si připraví pomlázku na manželku... ...Lumír vyrazí do ulic s Lexíkem. Podcení však trošku velikost své pomlázky.Anežku čeká setkání s velikonočními tradicemi hned z rána.Pak ovšem začne v Ulici přituhovat. Manipulátor Luděk krouží kolem Vandy. Ta si myslí, že má o ni opravdový zájem.+ 6 fotek+ 7 fotek

Velikonoční pondělí si v seriálu Ulice užijí především muži a kluci. Další dny už budou o něco komplikovanější. Do Čech se vrací Skyler a má pro Frantu nejedno překvapení. A kolem Vandy krouží manipulátor Luděk. Bude mít Blanka sílu otevřít Vandě oči?

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 18. 04. 2022 09:30

Velikonoční pondělí bude pro muže a kluky z Ulice dnem, kdy leccos zažijí. S pomlázkou vyrazí do ulic Michal, Lumír s Lexíkem, Vítek i Radek Mastný se Šímou. Zajímavě to dopadne u Klímových, kde se objeví Miloš, jenž cestou docela dost přebral. Největší očekávání se ale upírají na Lumíra, který dostane od Kateřiny dárek, po němž dávno toužil. Co to bude? Na to se můžete podívat v seriálu Ulice již dnes v 18:30 na TV Nova.

Úterý v Ulici

Nespálit po rozchodu všechny mosty není rozhodně jednoduché. Franta dodnes neodpustil Skyler, že mu zlomila srdce a odstěhovala se i s jejich synem Christianem do Amsterodamu. Tam je sice mohl navštěvovat a alespoň částečně udržovat vztahy, ale není to ono. Skyler se však náhle vrací do Čech a zamíří také za Frantou. Co s ním chce probrat? A jak bude Franta reagovat na neobvyklou novinu?

Středa v Ulici

Mezi Jirkou Hermanem a Radkem Mastným to znovu trochu vře. Jde o věc, která je oba nutí přemýšlet a hledat řešení, jak z toho vyváznout. Co když jde o něco, co v podstatě nemá dobré řešení? A navíc hrozí, že to špatně dopadne i pro Gábinu a Šímu. Středa v Ulici bude mimořádně napínavá. Jak se Jirkovi a Radkovi povede celou situaci vyřešit? A co to způsobí v jejich vztazích?

Čtvrtek v Ulici

Luděk nezapře, že je nelítostný manipulátor. Tentokrát krouží kolem Vandy, která si myslí, že má o ni opravdový zájem a jako jediný z rodiny stojí po jejím boku. Jenže ona nechce vidět, jaký je ve skutečnosti, a tak nepostřehne jeho záměry. Povede se Blance najít sílu a postavit se znovu Luďkovi? Spadne Vanda do spárů prolhaného Luďka?

Pátek v Ulici

Zakázaná láska je často nevděčná nejen pro zamilované, ale také pro jejich okolí. Karla podlehla Jakubovi, byť každým dnem hrozí, že se všechno prozradí. A ona ztratí to nejcennější co má - svou rodinu. Jakub jí svým chováním moc nevychází vstříc. A hrozí, že se jejich románek provalí. Čím zamilovaný Jakub vyprovokuje Bruna? A co teď nejvíc trápí zamilovanou Karlu?

Zdroje informací:

TV Nova: seriál Ulice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články