Speciální horoskop na Velikonoční pondělí: Vodnáře čeká změna, Lev otevře své srdce, Váhy se konečně uvolní

Speciální horoskop na Velikonoční pondělí: Vodnáře čeká změna, Lev otevře své srdce, Váhy se konečně uvolní
Zdroj: Freepik

Co čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu na Velikonoční pondělí? Podívejte se na speciální horoskop ke svátečnímu dni. Navede vás tím správným směrem. Na jaře se totiž budou dít velké změny!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 18. 04. 2022 06:00

Nejen sváteční období, ale i sobotní úplněk ve Vahách stále působí na znamení zvěrokruhu. Podívejte se na speciální horoskop právě na dnes! Co vám přinese Velikonoční pondělí?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Právě dnes můžete potkat někoho, kdo vám úplně změní život! Dívejte se dostatečně kolem sebe, čeká na vás velké štěstí. Zadaní by mohli urovnat dlouhodobé spory.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Rodinné návštěvy vás dnes budou otravovat, raději byste leželi celý den v posteli. Vězte, že právě dnes byste mohli narazit na zajímavý kontakt, který se vám bude později hodit.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Udělejte si dnes pohodlí se svou rodinou, jděte na dlouhou procházku nebo se podívejte na oblíbený film. Potřebujete nalézt znovu rovnováhu a strávit trochu času společně.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Nebojte se právě dnes postavit sami za sebe! Velikonoční tradice vás vystaví situaci, kdy budete muset konečně ukázat, že se nebojíte projevit svůj názor.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

V lásce vám hvězdy opravdu přejí, využijte toho. Velikonoce přináší do vašich životů velkou naději a možnou změnu.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Ačkoliv je dnes státní svátek, budete řešit práci! Pokud dlouhodobě uvažujete o změně, právě dnes můžete potkat osobu, která pro vás bude v rozhodování naprosto zásadní.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Nebojte se znovu někomu otevřít své srdce, zasloužíte si to. Je na čase naučit se být šťastní a dovolit si velké dobro. Proč si pořád myslíte, že si to nezasloužíte?

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Neshody v partnerském vztahu by dnes mohly eskalovat do pořádného konfliktu. Držte se zpátky a udržte své emoce na uzdě. Mohou být ještě rozbouřené sobotním úplňkem.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Využijte rodinné setkání k zábavě, konečně se trochu uvolněte! Tak často přemýšlíte o tom, co si o vás myslí druzí, že vám úplně utíká síla přítomného okamžiku.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Probudí se ve vás soutěživost! To vám dnes může pomoci, abyste se konečně pohnuli z místa a vydali se vstříc svým snům.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Navštivte staré přátele, uvidíte, jak vás to nabije energií. Poslední dobou se straníte lidí a je z vás velký samotář. To však vaší duši štěstí nepřinese.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Někdo na vás ví velké tajemství, které se chystá vyzradit. Dejte si pozor! Právě hojná setkání na Velikonoce by mohla napomoci tomu, aby se něco provalilo.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články