Velký horoskop na Velikonoce 2023 pro všechna znamení zvěrokruhu: Koho čeká příval štěstí?

Horoskop na Velikonoce 2023 pro všechna znamení zvěrokruhu: Koho čeká příval štěstí?
Zdroj: Freepik

Velikonoce 2023 jsou tady. Přinášíme velký velikonoční horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu. Koho letos čeká mimořádně příznivé období?

Jana Matušková
Jana Matušková 06. 04. 2023 05:13

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Velikonoce 2023 přinášejí Beranům příval energie a nadšení. Je to čas, kdy se můžete zaměřit na osobní růst a expanzi. Vaše ambice jsou vysoké, a tak se chopte příležitostí, které se vám naskytnou. Hledejte způsoby, jak prohloubit své duchovní spojení, a přemýšlejte o tom, co vám přináší skutečné štěstí. Je za rohem!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

O letošních Velikonocích budou Býky přitahovat aktivity, které jim přinášejí pocit pohodlí a bezpečí. Možná zjistíte, že chcete trávit více času doma s rodinou a blízkými. Využijte toto období k tomu, abyste se zamysleli nad svými hodnotami a nad tím, jak jsou v souladu s vašimi cíli. Buďte otevření novým příležitostem.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Velikonoce 2023 přinášejí Blížencům vzrušující příliv energie. Je to čas objevování a experimentování, takže se nebojte zkoušet nové věci, a to i v posteli. Zaměřte se na komunikaci a budování pevnějších vztahů s vaším okolím. Zůstaňte otevření novým nápadům a zkušenostem, přichází šťastné období.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

O letošních Velikonocích to Raky táhne k vnitřním úvahám a citovému uzdravení. Udělejte si čas na zpomalení a obnovení kontaktu sami se sebou. Nebojte se požádat o pomoc nebo podporu své okolí. Zaměřte se na péči o sebe a na pěstování vztahů s vašimi blízkými.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Velikonoce 2023 přinášejí Lvům příliv tvůrčí energie. Využijte tento čas k objevování vašich vášní a vyjadřujte se prostřednictvím umění nebo jiných forem tvořivosti. Zaměřte se na budování pevnějších vztahů s blízkými a hledání způsobů, jak do vašeho života vnést radost.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

O letošních Velikonocích se Panny zaměřují na praktičnost a dotahování věcí do konce. Využijte tento čas k tomu, abyste se zaměřili na organizaci a plánování budoucnosti. Dbejte na vaše zdraví a duševní pohodu. Nebojte se v případě potřeby delegovat úkoly na druhé.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Velikonoce 2023 přinášejí Vahám zaměření na rovnováhu a harmonii. Přichází vhodná doba k přehodnocení vztahů a ujištění se, že jsou v souladu s vašimi hodnotami. Zaměřte se na péči o sebe a nalezení pocitu vnitřního klidu. Pomůže vám pobyt v rodinném kruhu.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

O letošních Velikonocích to Štíry táhne k hlubšímu duchovnímu zkoumání. Využijte tento čas k tomu, abyste se zaměřili na sebepoznání a spojení s vyšší mocí. Udělejte si čas na introspekci a přemýšlení a nebojte se požádat o vedení ty, kterým důvěřujete. A v čem se vám bude obzvláště dařit? V milostném životě!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Velikonoce 2023 přinášejí Střelcům vzrušující pocit dobrodružství. Využijte tento čas k objevování nových příležitostí, nebojte se trochu riskovat. Zaměřte se na rozšiřování vašich obzorů a budování pevných vztahů s lidmi kolem sebe. Pozor si ale dejte na energetické upíry, pár jich v okolí máte.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

O letošních Velikonocích se Kozorozi zaměřují na praktičnost a plánování budoucnosti. Využijte tento čas ke stanovení cílů a vytvoření plánu jejich dosažení. Zaměřte se na budování pevnějších vztahů s blízkými a nalezení rovnováhy mezi prací a zábavou. Občas sklouzáváte až k workoholismu.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Velikonoce 2023 přinášejí Vodnářům zaměření na spolupráci. Využijte tento čas ke spojení s podobně smýšlejícími jedinci a pracujte na dosažení společného cíle. Zaměřte se na péči o sebe a na pěstování vztahů s vašimi blízkými. Právě váš protějšek v lásce trpí vaší občasnou nepozorností.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

O letošních Velikonocích jsou Ryby přitahovány k sebepoznávání. Využijte tento čas k zamyšlení nad vašimi sny a touhami a podnikněte kroky k jejich uskutečnění. Přichází totiž vhodná doba k tomu, abyste se konečně rozhoupali v otázce, která vám již delší dobu nedává spát. Budete mít štěstí.

Další horoskopy ➔

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články