Žhavá zábava v Love Island: Světová reality show láká na intimnosti a pohádkovou výhru

vila
Zdroj: se souhlasem TV Nova

V neděli 19. září startuje na Voyo celosvětově úspěšná reality show Love Island, která se po SuperStar objeví večer i na Nově. Dvacet mladých lidí z Česka a Slovenska se v Love Island utká o pohádkovou výhru. Nebudou to ale jen idylické prázdniny v luxusní vile...

Kamil Šivák
Kamil Šivák 19. 09. 2021 11:00

Reality show Love Island: Vila u moře na Kanárských ostrovech, osvěžující bazén, spalující slunce, večerní grilovačky, společné hry a úkoly. To vše čeká na soutěžící, kteří zřejmě zažijí tu nejlepší dovolenou ve svém životě. A jako třešnička na dortu – velmi zajímavá výhra. Na Love Island se můžete podívat na Voyo a ve 22:40 i na TV Nova. 

Love Island začíná

Podstata reality show Love Island je vcelku jednoduchá. Deset žen a deset mužů musí strávit tři měsíce v luxusní vile. K dispozici mají bazén, posilovnu i zónu sloužící pro relax. Během soutěže se spolu sbližují, flirtují a tvoří páry, které ale mohou taky velmi rychle skončit. O intriky totiž nebude nouze. A aby ne, když na finálovou dvojici čeká pěkná suma peněz, rovné dva miliony korun. Mají však ještě jednu unikátní možnost - místo peněz si mohou vybrat lásku a společné štěstí.

Love Island za dobu své existence slaví úspěchy v Británii, Německu, Americe i Austrálii. Díky inovativnímu formátu je ale tento pořad, stejně jako řada dalších, produkován primárně pro vysílání na Voyo. Nabízí totiž nejednu zajímavou novinku.

Love Island nonstop

Kromě všudypřítomných kamer nebudou diváci ochuzeni ani o sociální sítě. I tam se budou moci dozvědět, co soutěžící zrovna dělají. Na scéně se ale může objevit i překvapení v podobě “ostrovanů”, kteří mohou zamíchat kartami a rozbít zdánlivě nerozlučné dvojice a spojit osoby, jenž byly od začátky považovány za outsidery.

Další novinkou je mobilní aplikace, která umožní divákům přístup k bonusovému materiálu. Navíc lze s její pomocí ovlivnit i to, co se zrovna ve vile děje. A zřejmě bude co ovlivňovat. Alkohol by měl téct proudem, což může skončit pěkně žhavou intimní chvilkou. Pro takový případ budou k dispozici v koupelně kondomy.

Moderátorka a bloggerka Nikol Moravcová

Celou soutěží bude provázet známá bloggerka, herečka, moderátorka a bývalá modelka Nikol Moravcová. „Zažila jsem už hodně luxusních ubytování, ale tohle je úplně jiný level. Soutěžící se tu budou mít jako v bavlnce. Zároveň mají jistotu pěkného počasí, takže si prodlouží léto se vším všudy. Věřím také, že si tam najdou tu pravou lásku,” řekla Moravcová.

Zdroje informací: 

Wikipedia.cz: Nikol Moravcová 

TV Nova: Love Island 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články