S tebou mě baví svět: Pepíno a Dášenka se ve skutečnosti nenáviděli

S tebou mě baví svět: Pepíno a Dášenka se ve skutečnosti nenáviděli
Zdroj: se souhlasem Prima MAX
S tebou mě baví svět: Každoroční pánská jízda tří otců v podání Júlia Satinského, Václava Postráneckého a Pavla Nového nabere nečekané obrátky, když budou muset s sebou vzít i děti. Těsně před natáčením komedie S tebou mě baví svět napadl metr a půl sněhu.Rozpočet komedie S tebou mě baví svět byl 3,9 milionů korun. Jelikož byl překročen, dostala režisérka Marie Poledňáková pokutu.Námět na komedii S tebou mě baví svět získala režisérka Marie Poledňáková během jednoho večírku, kdy si vyslechla rozhovor několika mužů, jenž se bavili o společné výpravě na hory.+ 3 fotky+ 4 fotky

Rodinná komedie S tebou mě baví svět z roku 1982 je zárukou dobré zábavy dodnes. Jenomže ne všechno bylo takové, jak se mohlo na první pohled zdát. Pepíno a Dášenka se ve skutečnosti nemohli vystát. Všechny přestávky tak byly ve znamení neustálých rvaček...

Kamil Šivák
Kamil Šivák 05. 04. 2021 12:30

Měla to být každoroční pánská jízda, nebýt zásahu jejich drahých poloviček. Rázem je z toho mateřská školka v přírodě. Ukáže se však, že tátové možná dokážou být lepšími rodiči než mámy. Hlavně tehdy, když je nikdo nekontroluje. Pak není nouze o úsměvné situace. Na film S tebou mě baví svět se můžete podívat dnes ve 20:15 na TV Prima.

Dětská láska jen na oko

Před objektivem kamery to byla velká dětská láska, což dokazuje i legendární scéna v kadibudkách. Ve skutečnosti se ale Dášenka (Zuzana Lisová) a Pepíno (Cyril Křůpala) vůbec nemuseli. Když se zrovna netočilo, bez okolků se do sebe pustili. Ti dva si jednoduše nesedli. Herecký výkon ale podali skvělý.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Televízia JOJ (@tvjoj)

Kromě toho, že se museli před kamerami ovládat, jim vadila ještě jedna věc. Postupem času si začali stěžovat na scénu, ve které se oba koupali nazí na chatě. To samozřejmě neušlo pozornosti jejich spolužáků, již si je začali kvůli tomu dobírat. To ale ještě nebylo zdaleka vše...

Neobvyklý toaleťák

Vzpomínáte na scénu, kde Pavel Nový utírá Pepínovi zadek smrkovou větvičkou? Tak vězte, že jeho pláč byl naprosto pravý. Kdo by taky při tom nebrečel. Ale netrpěl jen Cyril Křůpala, své si užila i Zuzana Lisová. Doslova se jí lepila smůla na paty. Čekala ji zlomenina i zánět průdušek.

Zlomená ruka

První den natáčení komedie S tebou mě baví svět se pro představitelku Dášenky nesl ve znamení úrazu, který se jí přihodil během natáčení scény s kadibudkou. Sádru až po rameno pak nosila dva a půl měsíce. Kromě zlomeniny se ale musela také vypořádat s nepříjemnou nemocí.

Po dotočení scény, kdy kráčí po sněhu jen v bačkůrkách, dostala zánět průdušek a skončila na antibiotikách. Dášenka byla pro ni první a zároveň poslední filmovou rolí. O něco později se Zuzana Lisová angažovala v dabingu, ale jen na velmi krátkou dobu. Nyní se naplno věnuje své rodině.

Zdroj informací:

TV Prima: S tebou mě baví svět

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články