Seriál Ulice přináší skandál v hospodě: Vyčerpaný Mário najde v hádce s Mastným překvapivého spojence

Sophinka je úžasná, ale péče o ni Mária vyčerpává. Dokonce natolik, že usne i v hospodě
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
Amálka řeší složitou situaci – co s nečekaným dědictvím? Bývalý manžel jí totiž odkázal chalupu, na kterou kdysi společně jezdívali.Vlastimila Peška debaty o dědictví nebaví, a tak raději uteče do hospody. Jenže narazí na Petra Kaštana a ani tady se nevyhne debatám, o které nestojí.Pavel se tentokrát postaví na stranu unaveného Mária, který se v hospodě zastane nemocné Áji.Ingrid se zabydluje v Lumírově bytě a spolu začínají být v péči o malou Sophinku sehraná dvojka. Jak tohle může dopadnout?+ 2 fotky+ 3 fotky

Stejně jako v životě má také v Ulici svoje místo láska, ale i smrt a vše, co s sebou přináší. Někdy třeba i nečekaný majetek, s nímž si musí dědic poradit. Amálka vymyslí zajímavý způsob, jak investovat peníze za prodej zděděné chaty. Problémy ale bude řešit i Mário, který se snaží zvládat péči o malou Sophinku a zjišťuje, jak namáhavá a vyčerpávající práce to je...

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 03. 03. 2021 12:00

Amálka Pešková je už dlouho rozvedená a s bývalým manželem Seidlem nebyla ani v kontaktu. Nedávno ji překvapila zpráva o jeho úmrtí. Seidl jí nečekaně odkázal chatu, kam kdysi společně jezdili. Místo dobrého pocitu má ale Amálka jen samé starosti. Co bude s přáním svého prvního manžela dělat?

Amálka řeší nečekané dědictví

Majetek je dobrý, ale každý, kdo se někdy staral o dům, dobře ví, kolik je to starostí. A tak i Amálka bude muset dobře zvažovat, jestli se chce o poděděnou chatu starat. Navíc má k tomuhle místu zvláštní vztah, a to ne jen v dobrém. Vzpomene si i na okamžiky, které v jejím životě s prvním mužem vůbec nebyly pěkné. Co tedy bude s chatou? Vlastimil jí v rozhodování vůbec nepomáhá. Nemovitost by nejraději prodal. Jenže Amálka si vůbec není jistá, jestli to má udělat. Svůj názor má samozřejmě i všeznalý Petr Kaštan, ale ani ten panu Peškovi moc náladu nezvedne.

Amálka má ale i jiné starosti. Náhlá smrt bývalého manžela jí vnukne myšlenky na věci, na které člověk myslet ani nechce. Vlastimil se ale o takové záležitosti rozhodně nehodlá starat. Co Amálie plánuje udělat s penězi, které by mohla utržit za prodej chaty?

Mário je na dně

Jak zvládá Mário péči o svoji novorozenou dceru? Má velké štěstí, že má kolem sebe Nyklovy a vlastně i Ingrid, která se v Lumírově bytě pomalu zabydluje. Mário má sice o hlídání postaráno, ale i tak na něj zbývá dost práce a péče o malou Sophinku. A k tomu se ještě obává o Áju, jejíž stav se pořád nelepší. Není tedy divu, že se postará o skandál v hospodě, ke kterému se ochotně přidá i Mastný. Co se na Máriovi nebude líbit Pumrové, které hosté rozhodně příliš k srdci nepřirostli? Mastného urážky Áji nenechají Mária chladným a překvapivě se na její stranu tentokrát přidá i Pavel, který má hodně důvodů ji nemít rád.

Láska není jednoduchá

Vztahy jsou složité v životě i v Ulici. Zatímco Vilma Nyklová přemýšlí, jak „nenápadně” postrčit Lumíra a Ingrid, aby se dali dohromady, Jana řeší úplně jiný problém – vedle slavného Saši si připadá pořád menší a opomíjenější. Rozhodne se proto situaci vyřešit po svém, zvlášť po tom, co potřebovala pomoct a on nebyl poblíž. Naštěstí se ale našli lidé, kteří si hned udělali čas, aby nešťastnou Janu zachránili. Ukáže se, na koho se může doopravdy spolehnout, když jí teče do bot.

Problémy s láskou pořád ještě řeší i Marie, kterou rozchod s Jolanou hodně zničil. Na jednu stranu ji pořád miluje, na tu druhou se ale nemůže přenést přes Jolaninu povahu. Jsou každá úplně jiná – zatímco Marie by si chtěla užívat společné zážitky jen ve dvou, Jolana se neumí vzdát společnosti dalších lidí. Zdá se, že tenhle vztah už se zachránit nepodaří...

Zdroje informací a fotografií: TV Nova  

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články