Seriál Ulice se vrací: Připravili jsme exkluzivní soutěž o vstup do ateliérů, kde se natáčí

Seriál Ulice se vrací: Blanka znovu v objetí Evžena, Magdu a Prokopa čeká krize, Jakub se pokusí o sebevraždu
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Na začátku 18. sezony Ulice se Evžen vrátí z Austrálie za Blankou. Znamená to, že teď už jejich vztahu nic nestojí v cestě?Láska potká také Adama, ovšem jeho výběr mnohé překvapí. Adam se totiž zakouká do Blančiny sestřičky Jarky, která je čerstvě rozvedená.Přestože si Karla myslela, že ji Jakub po rozchodu nechá svobodně žít, opak je pravdou.Jakub je do Karly zamilován až chorobně. A tak se pokusí o sebevraždu...+ 4 fotky+ 5 fotek

Seriál Ulice vstupuje do 18. sezony a začne pěkně zostra. Jakub se nedokáže smířit s tím, že jej Karla odmítla. Jediné východisko vidí v sebevraždě. A Šimon se zase ve škole stane terčem nepříjemné šikany. Bude vůbec v nové sezoně Ulice prostor pro lásku?

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 08. 08. 2022 15:00

Na seriál Ulice se pravidelně dívá víc než milion diváků. Není divu, že se vrací v rekordní 18. sezoně. První epizody už jsou na Voyo, ale od 15. srpna se objeví také ve vysílání TV Nova. A i zběžný pohled na nové díly Ulice dává tušit, že se diváci mají na co těšit.

Drama v seriálu Ulice

Jako kdyby nestačilo, že Gábina se v posledních měsících prala s rakovinou, což nebylo lehké ani pro její rodinu, Šíma dostane od života další facku. A to doslova. Ve škole se totiž stane terčem šikany. Nebude jednoduché vyváznout z této situace se zdravou kůží.

Marečkovi se také pořádně zapotí. Jakub se totiž nechce vzdát Karly, je do ní chorobně zamilovaný. A tak se pokusí o sebevraždu. Ta zasáhne nejen Karlu, ale i celou její rodinu a všechny čekají horké chvilky. Vypadá to tak, že vztah Karly a jejího manžela Máry se už nikdy nepovede opravit.

Láska v seriálu Ulice

I když to už vypadalo tak, že vztah Magdy a Prokopa nic neohrozí, na podzim to bude trošku jinak. Čekají je pořádné vztahové turbulence. Magda otevře svou třináctou komnatu a nebude nouze o překvapení.

Slunce naopak vychází nad Blankou, která Evženův odchod do Austrálie hodně oplakala. Evžen totiž bez ní dlouho nevydrží a vrátí se. Jenže to nebude jen tak, přiveze si i jedno nepříjemné překvapení, které se dotkne celé Blančiny rodiny.

To je samozřejmě jenom zlomek toho, co nás čeká v nové sezoně seriálu Ulice. Chcete vědět a vidět víc? Magazín Lifee připravil ve spolupráci s TV Nova soutěž o 2 rodinné vstupenky na exkluzivní prohlídku ateliérů Ulice, která proběhne ve čtvrtek 25. srpna 2022. Na jednu vstupenku mohou dorazit 4 lidé. Stačí, když na Instagramu Lifee.cz odpovíte na lehkou otázku. Před letní pauzou seriálu Ulice opustili televizní obrazovky Evžen a Bedřich. Který z nich se teď vrátí?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články