Svatba v Ulici: Velký den Věrky a Luboše poznačí jedno překvapení i rvačka

Svatba v Ulici: Velký den Věrky a Luboše poznačí jedno překvapení i rvačka
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Věrka se připravuje na svatbu s Lubošem.Luboš připraví velké překvapení nejen pro Věrku. Svatba se totiž odehraje na netradičním místě. Svatba Věrky a Luboše se natáčela v Muzeu velkých volantů v Loučni.Marečkovi na svatbě Věrky a Luboše.+ 4 fotky+ 5 fotek

Věrka a Luboš dostali od života druhou šanci a znovu si řeknou ano. Romantiku ale naruší několik událostí. Nejenže se ztratí nevěsta, ale dojde také na rvačku. Jak nakonec dopadne druhá svatba Marečkových? A co si o svatbách myslí herečka Milena Steinmasslová?

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 25. 04. 2022 12:10

Kdo by tomu uvěřil třeba před rokem? I když si to Věrka (Milena Steinmasslová) přála, nebylo vůbec nic jisté. Jenže Marečkovi to riskli a po těžkých zkouškách dali svému vztahu druhou šanci. Luboš (Rostislav Novák st.) požádal Věrku o ruku před Vánoci a nyní se konečně schyluje k tomu, že znovu stanou před oltářem. Jak to všechno dopadne a jaké události poznačí jejich svatbu? Na to si ještě pár dní počkáme, neboť svatba Věrky a Luboše se odehraje až ve čtvrtek 28. dubna. Ale ani do té doby nebude v seriálu Ulice nouze o napětí. To ostatně uvidíte každý všední den od 18:25 na TV Nova.

Milena Steinmasslová o svatbách

Věrku v podání Mileny Steinmasslové čeká v seriálu Ulice svatba. Jak se na toto zpečetění vztahu dívá sama herečka? „Když jsou lidé, kteří jsou schopní přijmout závazek a povinnost bez svatby, tak proč ne. Protože stejně tak mohou být lidé, kterým ani svatba zodpovědnost do hlavy nenatluče. Obávám se, že na to teď není jednoznačná a jednoduchá odpověď,“ říká v materiálech pro novináře.

Nebyl by to ale Luboš, aby svou Věrku nepřekvapil. Svatba se totiž odehraje na nezvyklém místě - v Muzeu velkých volantů v Loučni. „Natáčení v exteriéru je báječné v tom, že můžete navštívit nevšední místa. Tentokrát jsem měla příležitost poprvé navštívit muzeum autobusů, které mě okouzlilo. Některé exponáty jsem dokonce ještě zažila na silnicích a jiné jsou dokonce poslední svého druhu,“ dodává Milena Steinmasslová.

Pondělí v Ulici

Kolem Lumíra se motá dost žen, ale on už má dávno jasno v tom, která je jeho vyvolená. Osud mu však zatím nepřál pořádně se projevit. A aby toho nebylo málo, všechny ženy, na něž v poslední době narazil, se sejdou v hospodě. Jaký trapas se stane? A jaký vliv to bude mít na Lumírovu vyvolenou?

Úterý v Ulici

Láska je někdy to, co nám dává chuť žít, jindy nám život dokáže pořádně zkomplikovat. Své o tom ví Magda, která stále nevyřešila svou zapeklitou situaci. Miluje Mirka, ale s Prokopem chystá svatbu. Nechce ranit ani jednoho z nich, ale teď nejvíc ubližuje sama sobě. Nastane už konečně chvíle, kdy se všechno vyjasní? Jak se to vezme. Náhodou se totiž provalí nejedno tajemství... Co to bude a jaké to bude mít následky?

Středa v Ulici

Iva zjistí, že její manžel Vítek má před ní tajnosti a začne tak trochu žárlit. Když se pokusí o Vítka zabojovat, nedopadne to podle jejích představ. A k tomu všemu se na scéně objeví Miloš, který zasáhne do situace neobvyklým způsobem. Co vlastně Miloš udělá? A jak to ovlivní vztah Ivy a Vítka?

Čtvrtek v Ulici

Jedním z velkých životních paradoxů je to, že člověk obvykle zjistí, o co přišel, až když to ztratí. Manželství Luboše a Věrky se před lety rozpadlo. A oni až poté zjistili, jak moc si chybí. Dnes proto znovu stanou před oltářem a všechno vypadá nadějně. Jenže když Jakub uvidí Karlu s Márou, neudrží se bude ji chtít jen pro sebe. A dojde i na rvačku. Provalí se už vztah Karly s Jakubem? A jak to poznačí samotnou svatbu?

Pátek v Ulici

Vanda jen září, neboť jí hvězdy předpověděly, že potká velkou lásku. Její mysl se toulá v oblacích, což často znamená prudký návrat na zem. Na ten dojde, když se Vanda rozhodne splnit svému vyvolenému jedno přání. Právě to bude oním zlomovým momentem. Její rodina se totiž odhodlá říct jí do očí věci, které dosud nechtěla slyšet. Jak se k tomu postaví Vanda a co to bude znamenat pro celou rodinu?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články