Tento týden v Ulici: Bára se dozví o Františkově nevěře, Mára ztropí žárlivou scénu

Tento týden v Ulici: Na Františka praskne nevěra, Márovi rupnou nervy
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Vztah Františka a Báry prochází zkouškou.František jí totiž byl nevěrný se Skylar, matkou svého syna Chrise.Pravda o Františkově vztahu se Skylar se možná každou chvíli provalí.Jak to vezme Bára?+ 4 fotky+ 5 fotek

Osudy postav ze seriálu Ulice tento týden zamává nevěra. Nejenže se Bára dozví pravdu o Františkově vztahu se Skyler, ale také Márovi rupnou nervy a ztropí žárlivou scénu své manželce Karle. Zdá se, že s její dávnou nevěrou se pořád neumí vypořádat...

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 23. 01. 2023 13:43

Ingrid a Lumír stojí před náročným úkolem, musí Lexíkovi říct, že Ingrid se bude stěhovat. Lexík ji má hodně rád, v jeho srdci částečně vyplnila díru, kterou tam měl po smrti maminky. Dopadne to ale trochu nečekaně. Na to, čím Lexík rozpláče Ingrid, se můžete podívat již dnes v seriálu Ulice, který vysílá Nova každý všední den od 18:30.

Úterý v Ulici

František dostal od Skyler ultimátum ohledně jejich vztahu. Její máma Justine o tom ale neví, takže pozve na oslavu svých narozenin i celý ten milostný trojúhelník - Skyler, Františka a Báru. František tuší, že by to nemuselo dopadnout dobře, a tak se snaží vymyslet výmluvu, která by mu zabránila tam jít. Bohužel se mu to nepovede a dojde k nejhoršímu. Pro nešťastně zamilovanou Skyler bude pohled na Františka a Báru už prostě moc. Co se vlastně stane na oslavě a jaké to bude mít následky?

Středa v Ulici

Mára a Karla už nějakou dobu pracují na záchraně svého manželství. Hlavně pro něj je složité začít opět věřit ženě, která ho tak dlouho podváděla. A když je nyní Karla pořád v práci, v Márovi hlodá červíček pochybností. Výsledkem jsou žárlivé scény, kvůli kterým trpí celá rodina. Teď Márovi znovu povolí nervy. Jak vlastně tuto dusnou atmosféru snášejí děti?

Čtvrtek v Ulici

Manipulátor Luděk se nedávno sám stal obětí manipulace, Vanda si jej pomalu omotávala kolem prstu a snažila se ho přimět, aby ji požádal o ruku. I hvězdy jsou prý na její straně, neboť jí předpovídají obrovské životní změny. Luděk tak má svatbu na talíři každý den. A někdy i v situacích, kdy se to nehodí. Kdy Vanda znovu otevře téma svatby? A co jí k tomu řekne Luděk?

Pátek v Ulici

Do Ulice před pár dny dorazila nová postava, Kateřinina dcera Martina, která předtím žila v Itálii. Nejdřív se hodně řešilo, proč přišla do Čech, teď se ukazuje, že možná nebude mít důvod vrátit se do Itálie. Čirou náhodou se dozvěděla krutou pravdu o svém příteli. Teď ji v Itálii vlastně nic nedrží. Co se Martina rozhodne udělat se svým životem? A jak se na její plány dívá trochu nespokojená Kateřina?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články