Tento týden v Ulici: Emotivní návrat Yvetty Blanarovičové, Adam musí tajit svůj nový vztah

Tento týden v Ulici: Yvetta Blanarovičová se vrací k roli zesnulé Magdiny maminky Zdenky
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Do seriálu Ulice se po delší pauze vrací Yvetta Blanarovičová.Před léty hrála Magdinu maminku Zdenku.Zdenka trpěla Alzheimerem a jako jediné východisko viděla asistovanou sebevraždu. Zdenka napsala Magdě dopis, který je doručen až nyní...Yvetta Blanarovičová si návrat do ateliérů seriálu Ulice moc pochvalovala. Stejně tak setkání s Veronikou Čermák Mackovou a Petrem Vackem.+ 5 fotek+ 6 fotek

Po dvou letech se do seriálu Ulice vrací Yvetta Blanarovičová. Své televizní dceři Magdě kdysi zanechala emotivní dopis, který byl doručen až teď. Co v něm stojí? I ke Karle promlouvá minulost, i když taková, kterou by nejraději zapomněla. Jakub totiž začne ohrožovat její rodinu...

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 10. 10. 2022 11:50

Šimon už delší dobu na vlastní kůži poznává, jaké je to být terčem šikany. Starší kluci Viktor a Roman mu ve škole znepříjemňují život každý den. Šimon je pod tlakem, a tak není divu, že udělá něco, co vzbudí pozornost. Dostane se to nejen do ředitelny, ale také k němu domů. Na to, co Šimon udělá, se můžete podívat již dnes v seriálu Ulice, který televize Nova vysílá každý všední den od 18:25.

Úterý v Ulici

Skyler a Anča spolu opět dobře vycházejí. A ona teď Anči řekne i to, že ji trápí dávný rozchod s Františkem. Ale jak už to u Skyler chodí, ani tohle není jednoduchá záležitost. Znamená to snad, že má o Františka pořád zájem? A jaký to bude mít vliv na jeho vztah s Bárou?

Středa v Ulici

Adam má za sebou náročné období a aby si trochu pročistil hlavu, založil si profil na seznamce. Nehledal vážný vztah, jen povyražení. Jenže z tohoto vztahu kouká i něco víc. Adamova nová holka je fajn a líbí se mu. Tak v čem je problém? Vztah totiž musí utajit...

Čtvrtek v Ulici

Karle až zpětně dochází, jaký byl Jakub doopravdy. A zjišťuje, že může být hrozbou. Nejen pro ni samotnou, ale i pro její rodinu. Už před nějakou dobou se začal motat kolem, teď se zaměřil na Máru a Vojtu, kterého využil, aby se dostal i ke Karle domů. Tohle možná nedopadne dobře. Jak bude Karla řešit nikdy nekončící potíže s Jakubem?

Pátek v Ulici

Když člověk přijde o své blízké, vytratí se z jeho života, ale v srdci zůstanou navždy. Magdina máma Zdenka trpěla Alzheimerem, proto se před dvěma lety rozhodla ukončit svůj život asistovanou sebevraždou. Teď dojde k neobvyklé události. Magda dostane dopis od mámy, která si přála, aby jí byl doručený až po nějaké době. Co stojí v onom záhadném psaní? A jak to s Magdou zamává?

Možná si pamatujete, že Zdenku hrála Yvetta Blanarovičová, která se teď na chvíli vrátila do seriálu Ulice. „Zdenka se vrací prostřednictvím dopisu, který napsala před lety. Měl být předán přesně po třech letech, kdy Zdenka předpokládá, že už by Magdina bolest ze ztráty maminky mohla být slabší. Dopis nakonec přichází právě ve chvíli, kdy Magda stojí na důležité životní křižovatce,“ napíná diváky Blanarovičová.

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články