Tento týden v Ulici: Lumír položí Kateřině zásadní otázku, sociálka zažije u Marečkových menší překvapení

Tento týden v Ulici: Lumír položí Kateřině zásadní otázku, sociálka zažije u Marečkových menší překvapení
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Koučka Julie má na Kristýnu neblahý vliv.Zajde to dokonce tak daleko......že Kristýna se kvůli Julii pustí do radikální životní změny.Luděk by s tím rád něco udělal, ale tato situace je nad jeho síly...+ 6 fotek+ 7 fotek

Posledních 10 epizod seriálu Ulice před letní pauzou nabídne drama, zábavu i romantiku. Bezmocný Luděk si neví rady s koučkou Julií, která má Kristýnu pořádně v hrsti. Vojta a Milošek natáčí film, ale ztropí pořádný průšvih. Zlatým hřebem týdne bude dění u Lumíra a Kateřiny, schyluje se totiž k zásadní události...

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 12. 06. 2023 08:30

Dnes bude "veselo" u Marečkových. Vojta a Milošek se totiž pustí do natáčení filmu o zloduších a mimozemských příšerách, v němž poteče krev i alkohol proudem. Když budou v nejlepším a dokonce na chvíli zůstanou doma sami, shodou okolností k Marečkovým dorazí na kontrolu úřednice z Orgánu sociálně-právní ochrany dětí... Jaký vliv to bude mít na další vývoj u Karly a Máry? Na to se můžete podívat v seriálu Ulice, který Nova vysílá každý všední den od 18:30.

Úterý v Ulici

Šimon má velké výčitky kvůli Valerii. I když ještě před pár dny tvrdil pravý opak, stále mu na ní záleží. Proto chce s Jirkou probrat plán, jak to s Valerií všechno napravit. Na první pohled to sice vypadá skvěle, ovšem Šimonů plán musí schválit i Hynek. O co půjde? A proč to Jirkovi způsobí bezesnou noc?

Středa v Ulici

Na Luďka je toho v posledních dnech trochu moc. Kvůli Kristýně se cítí bezmocně, což u něj není zvykem. Ale na její koučku Julii je bohužel krátký. Julie má u Kristýny natolik neotřesitelnou pozici, že ta dokonce začne pomýšlet na další radikální změnu ve svém životě. Luděk však nebude řešit jen Kristýnu, dojde mu trpělivost i ohledně Vandy a jejího azylu v zahraničí… Co bude pro Luďka poslední kapkou? A jaký další klín vrazí Julie mezi Kristýnu a její blízké?

Čtvrtek v Ulici

Lumír a Kateřina se milují a rádi spolu tráví volný čas. Dokonce i jeho syn Lexík nedá na Kateřinu dopustit. Jenže pořád spolu nebydlí. Lumír by si nepřál nic jiného, ale bojí se otevřít toto ožehavé téma, aby se to mezi ním a Kateřinou znovu nepokazilo. Nyní Lumír začne sbírat veškerou odvahu k položení zásadní otázky… Co ho k tomu přiměje? A jak to spolu nyní Lumír a Kateřina vlastně mají?

Pátek v Ulici

Tonymu neuniklo, že Brunovi se líbí Bára. Teď se ho na rovinu zeptá, jestli by s ní chtěl chodit. A jako pravý kamarád i člověk, který má týden před svatbou, mu dá jednu neocenitelnou radu – pokud o holku stojí, měl by se o ni snažit. Co když mu ji před nosem vyfoukne někdo jiný… Co ho k tomu vede? Proč Bruno žárlí na Františka, kvůli kterému vlastně neví, na čem s Bárou je?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články