Kamil (28): Přítelkyně se mnou nechce bydlet, může za to podivná dohoda s kamarádkou

Kamil (28): Přítelkyně se mnou nechce bydlet, může za to podivná dohoda s kamarádkou
Zdroj: Freepik

Kamil touží po společném bydlení s Lídou. Ta se však brání kvůli dohodě, kterou má se svou kamarádkou. Dokud nemají kluka obě, nesmí se od ní odstěhovat. Kamil tedy musí čekat, dokud i ona nebude zadaná, aby měl Lídu jen pro sebe.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 07. 08. 2022 10:00

Mé přítelkyni vyhovuje, že spolu nebydlíme. Ona bydlí s kamarádkou, jenže ke mně se nastěhovat nechce. Já ale nejsem spokojený. Chci náš vztah posunout o kousek dál. Nevím, jak ji k tomu přimět, protože má se svou kamarádkou dohodu, přes kterou nejede vlak.

Přítelkyně má kamarádky na první místě

Lídu jsem poznal na jedné plavbě lodí. Smála se na celé kolo a tím si získala moji pozornost. Byla v obležení svých kamarádek. Troufnul jsem si na ni a pozval ji na rande. Kamarádky jí sice šuškaly, aby nechodila, ale ona se rozhodla sama. Stačilo pár randíček a my začali tvořit pár. Od začátku nezastírala, jak moc jsou pro ni její kamarádky důležité.

Vídá se s nimi takřka denně. Vždycky se záhadně objeví na místech, kde jsme i my. První měsíce jsem se to snažil chápat. Holky o ni měly strach. Mě neznali a chtěli mít jistotu, že jí neublížím.

Jenže ani po dvou letech nejsme skoro nikdy sami. Snad jen tehdy, když u mě Lída přespí. Nedávno jsem vyřknul přání, že bych chtěl, abychom spolu začali bydlet. Důvod je prostý. Mám Lídu vážně rád. Chci s ní trávit víc času. A hlavně o samotě.

Přítelkyně má dohodu se svou spolubydlící

Když mě pozve k sobě, nikdy nejsme sami. Vždycky je tam její spolubydlící Nikola. Ta nechápe, že chceme být sami a dělá nám křena. Lídě to samozřejmě nevadí. Někdy ji k nám sama přizve a v tu chvíli si o romantickém večeru mohu nechat zdát.

I já mám své kamarády, na které nedám dopustit. Určitě ale kluky netahám s sebou, když jdu s Lídou ven. Takže tlačím na to, aby se mnou bydlela. Ona to ale vidí jinak. „My máme s Niki takovou dohodu," začala se nedávno vymlouvat. „Slíbily jsme si, že spolu budeme bydlet do té doby, než budeme mít obě kluka," řekla.

Musím počkat, až si její kamarádka najde kluka

„To si děláš srandu," podivil jsem se. „Ty už ho ale máš," pronesl jsem. „Já vím, ale dohoda zní, že ho musíme mít obě. Pak se teprve můžeme rozdělit," řekla s naprosto vážnou tváří. „A jak dlouho už je Nikola sama?" zajímalo mě. „Už tři roky," řekla a já měl černo před očima. „Takže dokud nebude mít kluka, nikam se nestěhuji," dodala a bylo vymalováno.

Samozřejmě, mám na výběr. Mohu se s ní rozejít a hledat jinde. To se mi ale nechce. Nikola je holka podle mých představ. Až na její kamarádky... Nezbude mi nic jiného, že si počkat na to, až bude mít i Nikola kluka. Do té doby musím snášet občasné večery ve třech.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články