Mahulena (33): Manžel se smál, že mám doma milence. Dokud nás nenačapal v nejlepším

Mahulena (33): Manžel se smál, že mám doma milence. Dokud nás nenačapal v nejlepším
Zdroj: Freepik

Když se manžel Jirka vracel domů z práce, vždycky Mahuleně volal. Ta do telefonu vtipkovala, že má aspoň čas vypakovat milence. Oba se tomu smáli, ale pravdu znala jen ona. Jednoho dne se ovšem Mahulena přepočítala a nechala se manželem nachytat in flagranti.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 25. 02. 2022 12:00

Máme s manželem Jirkou (36) takový zvyk. Jakmile se jeden z nás odněkud vrací, volá, že už jede. Mně se to výborně hodí do krámu. Mám totiž už rok bokovku. Vždycky, když Jirka volá, že už jede, pakuju Libora ze dveří a do telefonu vtipkuji, že děkuji za varování, že mám aspoň čas vyhodit milence. Manžel se tomu smál do té doby, než nás nachytal.

Milence jsem si tahala k nám domů

To, že budu manžela podvádět, nebylo vůbec v plánu. Zkrátka jsem šla jednou s kamarádkou posedět do baru a tam se to semlelo. Oslovil mě sympatický muž, pozval mě na skleničku a bylo to. Libor se s ničím nemazal a vystartoval po mně. Posledních osm let jsem měla sex jen s Jirkou.

Libor mi ukázal nové obzory a já si řekla: Proč ne? Šlo čistě jen o sex a ten pocit, že mě někdo chce. O citech a lásce řeč být nemohla. Libor je stejně jako já zadaný. O to jednodušší bylo si nastavit pravidla. Ani jeden z nás nepotřeboval, aby se na to doma přišlo. Takže naše schůzky probíhaly podle toho, čí polovička byla zrovna pryč.

Ze začátku jsme chodili spíše k Liborovi. Jenže poté jeho žena začala pracovat z domova a my museli změnit lokaci. Jirka má víceméně pevnou pracovní dobu, takže se vždycky dalo odhadnout, v kolik se vrátí. Navíc vždycky, když nasedá do auta, volá, že vyjíždí. Já tím pádem vím, že mám čas Libora vyhodit.

Před manželem jsem vtipkovala, že mám milence

Takhle skvěle to fungovalo celkem dlouho. Dokonce jsem si začala z Jirky utahovat. ,,Ještě že voláš, takhle mám čas vyhodit milence,“ říkávala jsem mu a manžel se do telefonu smál. ,,Doufám, že všechno nesnědl,“ vtipkoval. Jenže ne nadarmo se říká – tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne.

Minulý měsíc jsme si chtěli s Liborem zase zadovádět. U něj to nešlo, takže jsme se po práci sešli u nás. Sex byl jako vždycky perfektní a já si užívala, jak skvěle mi ta lumpárna prochází. Když volal Jirka, že akorát vyjíždí, klasicky jsem začala Libora vystrkovat ze dveří. ,,Máme ještě čas, říkala jsi hodinu, ne? To stíháme ještě jedno číslo,“ zavelel Libor a hodil mě na postel.

Tomu se nedalo odolat. V nejlepším jsem matně zaslechla klíče v zámku. ,,Jirka,“ vyjekla jsem. ,,To je blbost,“ poznamenal Libor  a podíval se na hodinky. ,,Je to dvacet minut, co ti volal,“ dodal a dál se věnoval mému klínu. Já se tomu oddala a užívala si prvotřídní servis. ,,Ťuk, ťuk. Neruším?“ zaznělo od dveří ložnice.

Manžel nás přistihl in flagranti

,,Jirko?“ vylítla jsem nahá z postele. ,,Co tady děláš?“ koktala jsem a snažila se zahalit. ,,Tak to je on? Ten, o kterém jsi vtipkovala?“ vybuchl Jirka a zle se na Libora podíval. ,,Napočítám do tří a budeš pryč,“ pokračoval a zaťal pěsti. ,,Jirko, uklidni se, já ti to vysvětlím,“ začala jsem jednat.

,,Jedna, dva,“ počítal Jirka a to už polonahý Libor běžel ze dveří. ,,Jsi tady nějak brzy,“ špitla jsem. ,,Já ti nevolal z práce, ale z benzínky tady u nás ve městě,“ poznamenal. Jirka mi dal na výběr. Buď ať táhnu za Liborem, nebo to okamžitě ukončím. Je asi jasné, co jsem si vybrala vzhledem k tomu, že s Liborem šlo jen o sex.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články