Nela (28): Milenec se mi po půl roce přiznal, že má manželku. Moji reakci asi nečekal

Nela (28): Milenec se mi po půl roce přiznal, že má manželku. Moji reakci asi nečekal
Zdroj: Freepik

Udržovat vztah se ženatým mužem není pro ženu právě nejlepší vizitka. Zaplétá se tím do spleti lží a podvodů. Nela to ale přesně takto udělala a za svoje rozhodnutí se nestydí.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 24. 02. 2022 13:00

Bylo pro mě těžké najít si konečně slušného a normálního chlapa. Snad už od doby, kdy jsem začala randit, jsem měla jednu milostnou zkušenost horší než druhou. Buď to byli necitliví ignoranti, nebo se mnou chodili jen proto, aby se měli kým chlubit před kamarády.

Konečně jsem potkala toho pravého

Brzy jsem na chlapy zanevřela úplně. Nemělo smysl se honit za láskou, když jsem přitahovala jen samé ztroskotance. Teprve před rokem a půl jsem zjistila, že ne všichni muži jsou stejní a že stále existují i ti normální, do kterých stojí zato se zamilovat. Přesně takový je Tadeáš (31). Už naše první setkání pro mě bylo zlomové, choval se ke mně jako gentleman.

Otevíral mi dveře a celkově byl na mě neskutečně milý. Byl pravým opakem mužů, které jsem dosud poznala. Od té doby jsme se vídali aspoň jednou týdně. Chodili jsme ven za zábavou a kdykoliv byla možnost, skončili jsme u mě doma. Nikdy mi nepřišlo divné, že se nescházíme u něj.

Přiznal se, že má manželku

Důvod mi došel až po půl roce vztahu. Viděla jsem ho na nákupech s nějakou ženou. Když jsme se později potkali, narovinu jsem se ho zeptala, kdo to je. „To je moje žena,“ řekl mi bez zbytečných výmluv. „Ale moc tě prosím, neurážej se a nebuď na mě naštvaná, všechno ti vysvětlím,“ dodal.

Já tedy nevypěnila a místo toho si vyslechla okolnosti Tadeášova manželství. „Brali jsme se opravdu mladí, byla to taková ta bláznivá láska, která ale postupně vyprchala. Teď mezi námi není nic než přátelství, o nějaké sexuální přitažlivosti nemůže být ani řeč,“ vysvětloval mi. „Už pět let žijeme v otevřeném manželství. Ona si chodí a spí, s kým chce, a já to mám stejně,“ uzavřel.

Chodím s ním i nadále

Rozhodla jsem se tehdy, že mu budu věřit. Tadeáš je opravdu nejlepší muž, s jakým jsem kdy chodila, a nechci o něj přijít. Je to asi bláznovství dát jen na jeho slovo, že žije v otevřeném manželství, ale já jsem prostě důvěřivá.

O jeho ženě vím už skoro rok a v zásadě mi to nevadí. Stále Tadeášovi věřím, že mi řekl pravdu. Častokrát už mě také napadlo, jestli by se nechtěl rozvést, ale ještě jsem nenašla odvahu mu to navrhnout. Nechci, aby si myslel, že jsem nějaká stíhačka, která ho do něčeho nutí.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články