Tento týden v Ulici: Prokop začne žárlit na Magdu, Máru si zavolají na policii

Nový týden v Ulici: Bude mít Prokop důvod žárlit na Magdu?
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Šimon je pořád terčem šikany.Rozhodne se však, že už to dál nehodlá snášet a postaví se na odpor.Proto požádá o radu člověka, o němž se domnívá, že si umí poradit v každé situaci.Jak to se Šimonem nakonec dopadne?+ 6 fotek+ 7 fotek

Magda už nějakou dobu přemýšlí nad tím, co ve svém život změnit, aby byla šťastná. A teď tím možná přidělá vrásky Prokopovi. To není všechno, co se tento týden bude odehrávat v seriálu Ulice. Skyler a Františka čeká jedno velké překvapení. A není to návštěva jejích rodičů. Za vším stojí malý Chris a jeho plán...

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 31. 10. 2022 13:49

Magdě zlepší zachmuřený den nečekané setkání s pozitivně naladěným Jirkou Hložánkem. Nejenže se jí zlepší nálada, ale má také o čem přemýšlet. Zrovna je totiž na životní křižovatce, rozhoduje se, jak dál, aby byla spokojená. A do toho jí vpadne právě Jirka. Měl by Prokop začít žárlit? Na to se můžete podívat již dnes v seriálu Ulice, který vysílá Nova každý všední den od 18:25.

Úterý v Ulici

Šimon se nehodlá smířit s tím, že si na něj zasedli starší kluci ze školy a pořád ho šikanují. Požádá o radu člověka, který si podle něj dovede poradit takřka v každé situaci. Šimon se řídí jeho pokyny a i když se mu povede ty dva násilníky vyvést z míry, záhy mu to vrátí. Co bude Šimon dělat teď?

Středa v Ulici

Když se otevřou dveře a v nich stojí babička s dědou, kteří právě dorazili z Amsterodamu, Chris má ohromnou radost. Nevidí je totiž moc často. Hned toho využije, protože už dlouho nad něčím přemýšlí. A tato návštěva mu přijde vhod. Jenže tím pro Františka a Skyler připraví pořádný šok, který vyústí v několik chvil plných napětí. Co vlastně malý Chris udělá?

Čtvrtek v Ulici

Michal se zamiloval a to samozřejmě neunikne jeho sestře Anežce, kterou by ani ve snu nenapadlo, kdo je jeho vyvolenou. Jde o Žofku, která má s Anežkou zakázaný kontakt kvůli průšvihu ve škole, kde si před pár týdny holky zapálily jointa. Je to pěkně zapeklitá situace. Ale možná z ní vede cesta ven. Michal totiž udělá něco, čím si šplhne nejen u Žofky, ale i u ostatních holek.

Pátek v Ulici

Karla doufá, že se jí povede obnovit důvěru a dát rodinu opět dohromady. Jenže pak se v práci dozví něco, co její naděje pořádně pošramotí. Nepříjemné novinky hrozí všechno pokazit. Navíc si Máru pozvou na policii kvůli Jakubovi. Jak dopadne výslech a co to bude znamenat pro Karlu?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články