Petra Černocká si nechala poradit s péčí o pleť od sousedky: Škvaří si sádlo a vypadá fantasticky

Petra Černocká si nechala poradit s péčí o pleť od sousedky: Škvaří si sádlo a vypadá fantasticky
Zdroj: Herminapress
Petře Černocké už roli Saxany nikdo neodpáře. Dodnes ji také můžeme vídat v její nejslavnější roli, a to v muzikálu, který uvádí pražské Studio Dva.S manželem Jiřím Pracným žije Petra Černocká poklidným životem v pražských Strašnicích.Petra Černocká má velkou zálibu v kloboucích a perfektně padnoucích sáčkách.+ 5 fotek+ 6 fotek

Zpěvačka Petra Černocká se i dva roky po sedmdesátce udržuje v kondici pravidelným pohybem - cvičit prý chodí poctivě dvakrát týdně. Nedávno se nechala inspirovat radou sousedky a na obličej v rámci zkrášlující procedury vyzkoušela sádlo. Jak říká v rozhovoru pro Lifee.cz, nápad to byl dobrý, ale měl jeden háček.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 21. 09. 2022 12:00

Nesmrtelná Saxana Petra Černocká si nenechala ujít uvedení nové řady známé značky voňavé kosmetiky, kterou sama používá. Přesto se nebojí na vlastním těle experimentovat a zkouší také babské rady a recepty. „O sádle mi nedávno vyprávěla sousedka - stará dáma, která vypadá naprosto fantasticky," vypráví Petra v našem rozhovoru, vyzkoušela jsem to, ale má to jednu vadu - nevoní to právě nejlépe."

Na obličej proto zpěvačka raději používá starou dobrou Indulonu. „To je prostě závislost. Funguje to, a dokonce vím o lidech, kteří měli drobné problémy s kůží, ekzémy, a na to je také výborná," pochvaluje si.

Jak se o sebe staráte?

Už to začíná být časově náročnější. Když nejdu dvakrát týdně cvičit, musím ze schodů opatrněji. Chtěla bych vidět někoho v mém věku, jak vyskakuje z postele jako srnka.

Jsou i takové ženy, třeba Madonna...

Madonna jistě, ale ta to určitě jen předstírá. Teď se těším, protože odjíždíme s holkami, dámami mého věku, na zájezd. Jsme cvičenky, já jeden ze starších exemplářů, a jedeme do Řecka s naší cvičitelkou. Ta nás tam bude týden udržovat v dobré formě. Budeme cvičit hodinku dopoledne, ale také odpoledne. Mezitím se budeme cachtat v moři. Myslím, že to byl ode mě dobrý nápad.

To jste zorganizovala vy sama?

Ne, kdepak, to má vymyšlené ta cvičitelka. Je hezké, že ví, kam se jede, a zařídí také letenky. Já totiž vždycky potřebuji někoho takového, kdo za mě vyřídí úřady. Já z toho bývám hrozně nervózní. Minule jsem měla úžasný servis - jela jsem na pár dní do Itálie s dcerou Bárou a vnučkou - za jejím tatínkem. Přišla hezky na letiště, odbavila nás QR kódem a bylo vystaráno. Bezvadný! Ale sama bych to asi nedokázala.

Máte nějaké rituály, bez kterých se neobejdete?

Už jsem nad tím několikrát přemýšlela. Podle všeho jsem praktický cynik. I kdybych byla zvyklá, že když jdu na jeviště, musím mít na krku křížek, tak bych potom strašně znervózněla, kdybych jednou ten rituál vynechala nebo nemohla provést. Můj rituál je pouze vzít si na jeviště sklenici vody, ze které se většinou ani nenapiju.

Určitě ale máte nějaké triky a tipy na krásu. Někdo třeba nedá dopustit na sádlo.

No jasně, sádlo, o tom mi teď nedávno vyprávěla sousedka - stará dáma, která vypadá naprosto fantasticky. Proto jsem jí položila otázku, kterou většinou kladou lidé mně: "Jak to děláte?" A ona si prý sama vyškvaří sádlo.

Zkoušela jste to?

Ano, zkoušela. Ale má to jednu vadu - nevoní to právě nejlépe. Na tělo ráda používám třeba produkty od značky Rituals, které voní fantasticky. Ale na obličej, na ten jedině tu starou dobrou Indulonu. To je prostě závislost. Funguje to a dokonce vím o lidech, kteří měli drobné problémy s kůží, ekzémy, a na to je také výborná.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články